06:53

En del har väll knappt kommit hem från sina partyn, själv så är jag vaken och ska strax åka. Jag får ont i magen av att gå upp tidigt, dessutom kan jag inte sova på natten om ja vet att jag ska upp och jobba..

Men ingen idé  att klaga, man får ju gå hem tidigare! : ) Kanske man får titta på Johanna idag? :D
Igår fick man träffa Emelie och Tim igen.. När jag får barn vill jag att det ska vara som dom!

Dagen före

Idag är det julafton, och det betyder att det var dagen innan julafton igår. Det var en ganska trevlig dag som bestod av 13,5 timmars jobb (inkl. rast iaf) och jag blev även faster till en liten flicka! =)

Det betyder ingen Kristin och inte så mycket Ante idag, men det är ju bra att allting gick bra! :)

Efter en massa jobb ska jag iaf njuta av två dagars välförtjänt ledighet. Måste bara städa åt mina småråttor innan jag kan koppla av! =)

Men god jul på er allihopa.. vi ses väll på rean? ;)

Kärlek

Som ni alla vet så är Fredrik min kärlek, och de flesta vet väll också att Jag älskar min Tiger ungefär så mycket man kan älska någo-n/ t.

Ja, dom som känner mig ännu bättre vet också att jag har en stor kärlek till glas och porslin.. Min glas-samling från leonardo är ungefär vad jag dyrkar här i värdeln, och min servis som kanske inte är den snyggaste som finns, är ändå typ det bästa jag kan få när jag fyller år.

Studenten var en dröm, jag fick bla. 18 Vinglas från Leonardo, som jag en del bytte mot champangeglasen (kanske dags att plocka fram till nyår?) Även ljuslyktor och fina muggar får mig att bli glad.

Extra roligt är det när man får saker sådär bara ändå.. Typ på jobbet så fick jag idag två muggar som vi säljer på McD för 75 kronor. Grejen var att man skulle få lika många man sålde. Jag trodde att det var ett skämt, men nejdå, jag har sålt tre och fått två egna, det är jag väldigt nöjd med! =) Jag har sålt 3 av 6, men två stycken har vi sålt till personalen, så jag har sålt tre av 4 egentligen. =)För att helt byta ämne så sitter jag och skriver av mitt nya (läs sista) schema till min kalender. Det ska bli skönt att få vara ledig ett tag..! Det kommer vara jobbigt att nästan inte få någon inkomst,men det är ju bara två månader så det ska väll även jag klara ;) Imorron är det sissta dagen innan julafton. jeasus! Och den består utan job på donken 10-16.30 och Carlings 17-? Tippar att det blir någon gång mellan 22 och 24. Kul jul, absolut efter en dag som denna på McD. Tänk om vi bara hade varit tre stycken!

Men nu måste jag sova om jag ska orka upp 08.30 imorron... Jag tror att jag har gått upp i vikt, kan nog bero på stressen.. Ätit väldigt virrigt på slutet och jobbat och haft en hel del fullbokat.. Som Ida sa, Det kan nog vara bra för mig med lite ledigt!

Godnatt folket, Tänk på mig:)
Visa fler inlägg