Btw,

Det snöar ute för er som inte har märkt det, och jag lär faktist säga att jag tycker om det!
Det är bara så att man vill ta på sig täckbyxorna och ut och hoppa! :)

Helg!

Idag är det söndag och jag har en massa saker på min lista att göra. Bl.a så ska jag till stallet och träffa Nicole och Elexir, så får vi se hur det slutar! :)

Igår var det bara lungt på dagen, och på kvällen så kikade jag, alex o fredrik på folm, En djävulsk romans 3. Den var ungefär lika som ettan och tvåan :P Vi käkade en massa också, Chips, Popcorn, Jordnötsringar, Paprika, Gurka, Morötter, Äpple, Mango, också dip till det! :) Mums!

Appropå syster så har hon skrivit så fint om mig på sin blogg.. och om mycket annat roligt också för den delen! Kika in en sväng vetja! http://allex.blogg.se 


Nu ska jag städa lite åt mina påttisar.. Puss på er!

Trött

Det har inte hänt särskillt mycket idag, och jag antar att det kommer se ut såhär ett bra tag framöver. Jag går upp runt 6 på morgonen, tar tåget  halv 8 mot Stockholm, tar tunnelbanan till slussen strax efter 9, tar bussen till skolan. Lärarna berättar, Lärarna visar, Eleverna övat. Runt klockan halv 3 tar jag bussen tillbaka till slussen eller dylikt, tar tunnelbanan tillbaka till centralstationen, väntar på tåget som går halv 4 och kommer tillbaka till Gävle klockan 5.

Då åker jag hem och äter mat efter en stund, vilar litegrann, tränar på vad jag lärt mig och kanske kollar på TV. Duschar och gör mig iordning för att sen lägga mig och inte alls kunna sova.

Okej, Det har ju bara gått två dagar än, men det är ungefär hur dom här 10 veckorna kommer att gå. Jag klagar inte, det är skönt att inte behöva jobba och vara borta hela kvällarna..

Men nu ska jag lägga mig och sova, mitt tåg går ju ändå om 7 timmar.. *gäspa* Bara att hoppas att det är varmt på tåget imorron. Jag har praktist taget frysit från att jag vaknar tills jag somnat dom två senaste dagarna. Kallt på tågen, kallt på skolan, kallt hemma och kallt ute. SUCK!

Jag vill ha sommar!!


Hör av dig om du vill vara min modell någon dag!


http://amelies.blogg.se/mariart
Visa fler inlägg