Jag vill inte..

Jag vill inte börja jobba igen, inte kvällar och helger.
Jag vill inte ta körkort eller köra bil.
Jag vill inte misslyckas med något. Brukar alltid klara prov, men det här..?
Jag vill inte att mina nära ska vara sjuka eller må dåligt..

Jag vill kunna leva på mitt nya jobb, eller åtminstonde dela det med bara Carlings.
Jag vill kunna göra vad jag känner för, inte vad andra vill.
Jag vill sluta klaga.

Jag behöver pengar.
Jag behöver mitt kollektiv.

Jag älskar min familj.
Grattis Tiger på 10årsdagen. Tårtan kommer imorgon.

Horoskop

Horoskop kan stämma så sjukt bra vissa gånger. Ganska ofta faktist. Idag var det en hel del som stämde..

Men nu lär jag fan dra till stallet! =) puss

Va värdelös jag är..

..Ingenting uppdaterar jag här! Fy mig, dum lama. hehe

Iaf, det som händer i mitt liv är ju då som ni alla vet; skolan. En vecka kvar nu bara. Läskigt. Har klarat proven också. det gick ju galant.. så nu är det typ bara att vänta på papperet som ger en möjligheter eller vad man nu ska säga.

Jag kommer sakna mina tågstunder. Otroligt sorgligt. Tur att jag ska ner och ta igen någon lektion sen. Mysigt!
Liftade hem med en snubbe i fredags och ska åka samma bil ner igen imorron. Eller ja, snubbe och snubbe. Det var ju bara Math! A.K.A Matte =) Hoppas han har fixat musiken tills imorgon nu bara... =)

Ska sova ensam inatt, konstigt då jag bor i ett kollektiv och trängs i lägenhet. Nu har man nästan ett helt hus för sig själv. Det är roligt att sova med andra, nättena är fulla med skratt, och man är ändå pigg på morgonen! Men lätt hänt när hunden Berta ligger och skäller...

Rider Elixir lite då och då också. Mysig toto! Och det är skönt att komma ut och röra på sig. Man mår så mycket bättre då! Appropå välmående så ska jag och Jenny försöka komma iväg på en dags spa nästa vecka, skönt! Inte för att plånboken tillåter, men man måste ta hand om sig själv också. Jag köper nästan inge kläder eller någonting nu förtiden, så en massage eller helkroppspeeling ska man ju kunna få tycker jag. Låna pengar och sen får jag plocka bryn som bara den!

Snart tillbaka till McD också. Känns konstigt.. När man varit in på donken i stockholm någon gång och sett som springa omkring som vilsna rådjur som är rädd för vargen så blir jag illamående. Inte vill jag vara en av dom inte.. Men får se det posetivt, kul att träffa alla mina gosungar och få ansiktsmåla också. Roligt  det åtminstonde tycker jag!

Men eftersom vi ska ta oss emot stockholm kvart i 6 imorgonbitti så är det väll dags för mig att  knoppa lite.. ska bara packa väskan först. Har en känsla att om jag gör det imorgon så glömmer jag hälften hemma.

Visa fler inlägg