God Morgon!

Jag har sovit gott inatt!  Kanske lite för gott, eftersom jag vaknade och trodde det var dags att gå upp vid halv 5. Det är inte likt mig. Nu ska jag fixa lite och sen gå och jobba på Carlings, i stan! Jag ska jobba med den allra bästa jobbarkompisen jag har! Niclas! Jag menar, visst måste det väll vara min bästa jobbarkompis, varför skulle vi annars ha jobbat ihop på nu 75% av våra jobb?


Sen ikväll, liksom alla andra blir det väll en tre rätters middag med vänner. Vi ska vara ute i älskade Allmänninge hos Jenny och Niklas! Behöver jag säga att jag längtar lite efter att Micke ska komma ikväll? :) Sen ska vi åka till Stockholm i februari och titta på Labero! Jag fick det i julklapp nämligen. Skönt att komma iväg! Osmart av Micke att välja labero ioförsig. Jag tycker ju att han är den läckraste över 40 ;) haha.


Nu vill Arthur gå ut!Jullan Och Arthur

Eftersom den magiska siffran är 3..

3 roliga perioder i livet jag brukar tänka på:
Ammi och Sara i Italien
Kollektiv-tiden
8:an på Gymnasiet


3 saker jag ser fram emot:
Bli sambo
Att Arthur ska bli vuxen i sinnet ;)
Få ett fast jobb


3 hemska sanningar:
Jag tänker inte på mina pappa varje dag fastän han är död
Jag petar mig i näsan
Jag är hårig


3 grejer som gör att folk stör sig på mig:
Jag säger ordet Knulla
Jag har massa killkompisar
Jag har inga problem med ex. Varken mina eller Mickes

Det är tur att man iaf vet själv

Anonym  (ooiija.kul@hotmail.com) om Två flugor i en smäll:
"titta på mig jag äter ingenting, det är därför jag ser ut som ett benrangel" , heereguuud!
Jo nog har jag mina aningar. Bara för att jag är liiite smalare än många andra ;) Och kanske lite blondare hår nu också! Sånt kan ju sticka i ögonen på folk kanske.. Och om inte det biter (vilket det iof har gjort), så kan jag ju passa på att säga att jag har tryckt i mig flera hamburgare med pommes och hur mycket godis som hellst nu dom senaste dagarna, och har alltid gjort, men det verkar funka lika bra som att inte äta någonting =P


Visa fler inlägg