Dåligt uppdaterat

Men mycket händer! Har jobbat en hel del och sminkat både Katrin och Jenny när dom skulle på bröllop, Dock två olika bröllop:)  Har börjat packa lite, men jag är rätt kass på det. Det enklaste vore att bara slänga allt och bara ta med mig mina skor och kläder:) Men så går det ju inte till såklart.

I torsdags jobbade Arthur lite med mig åt lush, men det var jobbigt väder och han vart uppstressad så det vart inte som vi tänkt oss. Micke var hundvakt medan jag jobbade sen och det gick så bra så (sa han iaf) hehe!
I fredags hängde jag med Katrin efter jobbet vi käkade pizza och sen tog det luugnt tills Christian kom hem från jobbet då gick vi och la oss.. På lördagen rev vi ut köket i min och mammas lägenhet och sen sminkade jag katrin. Var med syrran och sen kom magnus så köpte vi lite äpplen och alex bakade en äppelpaj medans vi drog till skoghs 20års fest. Men vi 11 drog vi tillbaka till alex och käkade pajen! :D

Söndagen bestod av huvudvärk och Carlings. Värsta fina vädret ute så ingen var inne på köpis såklart! Det var riktigt segt.. Men hem och käka lite mat och fresha upp sig innan jag o Jenny drog till Mickes 25årsfest. Även Frida kom! Skoj! Victor hade med sin tjej som jag aldrig träffat men henne gillar vi som fan nu! (ledsen att jag  bet dig Victor, jag var visst lite full..) Men kul var det även om man var helt svag på måndagen.

Nu ska vi snart laga mat, Jag Jenny och AleX =)

det eviga ätandes..

Igår käkade jag så sjukt mycket. Vill nog inte ens prata om det:)
Idag blir det mindre. kanske en side sallad till lunch och lite kyckling och mathavre till kvällen.    Älskar mathavre alltå. Man behöver käka såå lite och man blir mätt i typ ett dygn framöver. =)
Sääkert så kommer jag käka godis också. Men vafan jag ska ju rida idag ;P

Haft några mysiga dagar på sistonde. Det blir aldrig som man tänkt sig..
Ikväll ska vi nog se rottatoille eller hur fan den stavas. Vem bryr sig? Ska bli skoj iaf.

Men nu ska ja byta om. Anar att syrran kommer och hämtar upp mig snart så vi kan åka till stallet. Ser mest fram emot att mocka! Sen ska jag till stan och träffa Katrin en sväng. Skulle så gärna vilja handla något men det blir nog inget. Inte förrän jag har flyttat tänkte jag

image56
Nu tycker jag att ni kan komma hem från australien....

Magnus!!

Fan vad är det för grej egentligen? vi pratade om det idag, vi kan nog räkna gångerna som vi träffats på våra händer och ändå är allting såå perfekt. Vi har ju typ varit bästisar mer eller mindre från första gången vi träffades så..
Synd att vi inte är kära i varandra.. Vi skulle varit det perfekta paret! Eller?? :)
Men vi ska ju flytta ihop någon gång i livet.. Kräver dock att han tar sitt pick och pack från gaybay.. Och sen ska vi få skabb ihop så att vi bara kan älska varandra och aldrig behöver vara svartsjuka! haha!

Nej men ärligt, älskar den karln ska ni veta..

Imorgon flyttar jag över till Jenny igen! Längtar ihjäl mig! Och innan det ska jag jobba några timmar på lush. Älskar måndagar nu för tiden! ;)

image55
Bjuder en bild på hur vi ofta brukar umgås.. haha!
Visa fler inlägg