En ledig dag!

Idag har jag varit ledig! Och även i Tisdags. Tisdagen var ingen vidare rolig dag.. Svor på att jag aldrig mera skulle vara ledig igen! Men eftersom ingen ville ge ett pass till mig idag så fick jag vara ledig ändå! Och det känns helt klart värt det eftrer att vi hade lite tjejkväll här hós Berta igår och idag åkte vi upp till Fäbon och solade :) Arthur fick springa lös i tre timmar och hämtade pinnar och badade så nu är han heelt slut.

Skogh ringde nyss och frågade om jag kunne jobba ikväll.. väntar på syrran så ska jag svara sen. Kanske kan gå ut imorgon istället?

Första dagen denna månad

Det var en lång seg dag igår. Inventerade lite på donken mellan 6-7 sedan på lush kl 7. kom hem till 10 och somnade i sängen med arthur bredvid. Vaknade.... klockan 13! Bara att ta en promenad med doggyn och steka på lite mat för att börja jobba klockan 14. Segt var det. Lite folk och rätt tråkiga. Så mycket snorungar ute ju. fan hur ska man orka ha dom hela sommarlovet egenom? Kanske alla fritidsgårdar skulle köpa en jelly och en hudkräm så kan ungarna gå dit och förstöra istället....

Däremot på slutet kom det äntligen folk! Och glada! Framförallt en tjej som köpte ett helt hudvårdskit! Blev så glad när hon stog och skulle betala och slänger ur sig "Alltså det är jävligt, förlåt för mitt ordval, men det är jävligt billigt här!"

Jag blev så glad. You made my day girl!!
Äntligen någon som fattar att det inte är dyrt. Som Marie skulle sagt..
"Dyrt? Men vad säger du människa? Säg vad du vill men kalla det inte dyrt!!"
En ansiktsrengöring för 70 spänn ca. räcker i flera månader och gör dig gott!
En 4 drink ute kostar väll runt 70 spänn också och räcker en kvart och gör dig inget bra alls.....

för typ 500 spänn fick hon sminkborttagning, ansiktrengöring, ansiktsvatten, ansiktskräm och en peeling till ansiktet.
Räcker säkert ett halvår, vissa längre. Är inte ansiktet värt en tusenlapp om året? Det tycker jag. Så man inte blir en skabbig tant när man blir gammal : )

Ice Blue
Väntar på grejer från retrolush. Ser nog mest fram emot
detta schampo.. Sen jag köpte Rehab så har jag verkligen
upptäckt  Mint, men det är inte tillräckligt i den så nu längtar
jag efter den här! :) Och andra spännande saker såklart.
Visa fler inlägg