Ett kök!

Hur häftigt är det inte att ha ett kök egentligen? Kunna laga mat, koka makaroner, diska, diskmaskin osv.. Saknas bara kakel typ!

För övrigt så är jag mycket mycket nöjd med mitt liv. Trivs nå fruktansvärt bra med allt. Hemmet Familjen Hunden Jobben Solen, ja, allt!
Arthur har fått en ny favorithobby! Bada i ån, i boulongern! Så nu är han sömningg.. Bra detför jag ska snart ut till valbo och jobba. kul! Är det mycket folk ska jag sälja mig själv till dom, och är det lite tänker jag smita in på lagret för att göra det jag är bäst på.. städa!;)

Jag och Berta har en tävling, jag leder! Big times egentligen, fast bara lite! hon kommer ikapp mig ikväll!

Imorgon ska jag åka på utbildning i stockholm för Lush! Jätteroligt eftersom jag aldrig varti på hk eller träffat så många människor där. :)

Vill  ni veta hur dieselfesten artade sig? Jo vi spelade in en låt, så nu har vi en skiva på jobbe som har 6 versioner av 9 to 5 och ett extraspår med Hero. Till det hörde även en massa öl.. och lite pizza.. och en massa dans. Ida säger att vi höll på att braka genom golvet på berggrenska för vi dansade för mycket och för många.. Jag säger att vi hade kul!

Lördagen skulle bli fest här, men man kan mer kalla det för middag bara! Sen Heartan, såklart! Känner att jag varit där lite på sista tiden.. Och i helgen blir det nattjobb på donken så inge party då heller. Trist.


Nu ska jag göra mig snäppet vackrare.

http://allex.blogg.se för att se min vackra sjöhäst ;)

Partey

Partey ikväll och imorgon. tror jag har hittat något att ha på mig för ikväll,
så jag är på bättre humör än jag varit på dagen. Så fille blir nöjd med mig.

Har ju internet nu också. tur eftersom jag måste lyssna på dolly parton.
Tänkte dricka en cider eller något. Sen blir det bara öl resten av kvällen verkar det som.
Svårt när min allra bästa bh är på rymmen. Micke ligger och snuttar på den på kvällarna så jag får nog aldrig tillbaka den. Måste köpa en ny.. hellst imorgon! För det är såå jobbigt utan den!

Nu blire lite uppfreshning sen möta upp fia. Skoj!

Grilla

Dom flesta har väll redan grillat i år. Om inte tidigare så på sissta april om inte annat. För mig är dock premiären idag.
Hur gör man när ens hund älskar en till döds?
Att jag älskar ihjäl honom kan jag hantera, men inte tvärtom.
(Kan bero på att jag inte skriker hejdlöst när han lämnar ett rum..)


På torsdag fyller arthur ett år! Tur för honom att det är min lediga dag den här veckan så kan vi tillbringa dagen med att göra en tårta vi sen kan äta upp och jag ska inte lämna honom en sekund den dagen så kanske han blir glad igen. Just nu är han nämligen deprimerad. Alla som känner honom något sådär vet ju att han älskar mat, och det som inte är mat det låssas han är mat så käkar han det ändå. Senaste dagarna har han sagt "Våga vägra frukost och morgonpromenader"
Antar ett det bara är åldersnojja..!

Till helgen jobbar jag natt på donken också.. Så inge utgång för mig.. Tur det! Jag har nämligen fått två finnar och jag antar att det beror på alla krognätter på sissta tiden. Cruising till helgne har jag hört också? Då kan man ju kika lite först och jobba lite sen. Jag är laddad!

Jag förstår inte folk som inte vill jobba.. Vad vill ni göra då? Dricka coca cola och kolla på doktorn kan komma varje dag? Äh, ryck upp er latmaskar.

Nu tänkte jag kolla upp om maten är på g.. Tja
Visa fler inlägg