Otur eller dålig karma?

Alltså sista året har jag (kanske mest mamma) Haft världens jävla otur! Det började ju med att pappa fick als, sen sket sig allt. Företaget hans sket sig tack vare jävla Trondbyggs helvetes företaget som bara vägrade betala sina två miljoner dom var skyldiga. Happ happ. Så kan man ju göra? bara skita i att betala så är det så? Jag menar, egentligen så kan ju ingen tvinga dig! (kanske med pistol, men min familj är för trevlig för sånt)

Sen efter många om och men  så kom vi in till stan. Kändes som en bra lägenhet! Nöjda och glada ska vi flytta in. Men näe, då är inte hantverkarna färdiga med det dom ska. Det var PASAB bygg som stod för det, Golvet var inte riktigt klart och inte tapeterna heller (det var vattenskadat så det gick på Brf´s försäkring) Sen efter otrevliga samtal så kom dom och fixade klart det fort. Men inte var det bra med det. Dom satte inte dit golvlisterna, och tapeterna satte dom uppockner Det var då Bomhus Måleri. Tillråga på allt så svarade dom "Kan ni inte leva med det då?" IDIOT!

Tillslut så löste sig allt. Trodde vi. Tills en dag då väggen i mammas badrum bara rasade. Kakelväggen släppte! Gissa om det vart problem? Massa olika tjaffs från försäkringsbolag, Brf och Hantverkare hit och dit. Tillslut gick det som ett dolt fel.


Sen så bytte vi ju hela köket när vi flyttade in typ. Och det vart ju fint och fräsht även om vissa grejer inte är klara än, men det är på gång! Men förra veckan skulle jag ta strössel från hyllan och då ramlade en kryddburk ner.. Och då sprack den nya spishällen! Ja, det ordnar sig med försäkring och så.. Men ändå?!


Och jag kännde att botten var nådd när mamma kom in imorse efter att ha gått till jobbet.. Någon har nämligen krossat bilrutan.. Så länge den inte gått sönder av sig själv.. Troligt.


Sen har det varit stopp i avlopp både hos mig och mamma och lite smågrejer med allt möjligt och lite till.. När ska det sluta?

Aie...

Aj va ont i magen jag fick. Eller ont och ont, Kanske är fel ord. Jag fick en orolig känsla. Undrar av vad egentligen. Kanske är det för jag ska gå upp imorgon, kanske för att jag har fått major ont i halsen? Eller för att jag tittat på schemat för december, och även om jag blir glad av att jobba, så blir det jobbigt när man tänker på hur lite tid jag kommer få med Micke.Jag ska lägga mig nu för att åka till borlänge imorgon.
Jag ska svara er som skrivit till mig nästa gång jag sitter vid datorn.
Jag lovar:)

Jag är så bra! (idag igen, oops)

Jag har en massa projekt på gång. Vissa större, andra mindre, och jag älskar det! (Titta chrille, ett utropstecken) Vad jag älskar med mig själv är att jag aldrig ger upp. Jag tjatar och tjatar på folk och jag snackar tills jag gärna snackat omkull dom. Jag älskar att ge presenter! Bara sådär ändå, ofta är dom billiga, men det är ju tanken som räknas. Och jag älskar att få presenter med! Men för att verka sjukt tråkig och vuxen och vara en sån jag aldrig trodde att jag skulle bli, så tycker jag mer om att ge nuförtiden.. jag vet inte när det hände, jag vart väll vuxen! (även om jag egentligen inte fattar någonting, men det kommer jag fatta efter jag fyllt 25) He he!

Idag sålde jag ett Winter Wonderland! Yes! Nästan två. Den andra skulle komma tillbaka. antingen idag eller om några dagar, hon lära kolla så att lönen kommit in, och sen gick jag hem så jag vet inte om hon kom tillbaka eller inte. Men hon skulle köpa det! Sånt märker man på folk!   Nu har jag ätit makaronipudding som vart över igår. Inte hamburgare som jag var sugen på, utan mat som kostade 0 kronor och var mycket godare. Mer kärlek!

Fast kärlek får man på McDonalds också! Idag var jag in och alla är så mysiga att jag hade nästan lust att stanna kvar och jobba! Fast, Let´s face it. Jag vill inte jobba. Jag vill bara hänga. Typ vara chef. Kan jag bli det?

Ja, jag sa till Nicke för ett tag sen att "jag ska bli chef" när vi pratade om framtidsplaner. Chef för vad? Äh, det spelar ingen roll. Men eftersom jag tycker om att säga snälla saker (och dumma saker när folk förtjänar det) så skulle jag vara en utmärkt chef. Jag vet inte om andra berömmer sina  chefer eller om det bara är jag? Jag tycker det är viktigt att dom får höra när dom gjort något bra med, Vem ska annars berömma dom? Deras chefer är oftast väldigt tråkiga, så dom gör det nog inte särskillt ofta! Där är det mer "Vi vill se mera resultat, mera resultat, hejdå"


Äh, nu ska jag ner på stan och handla lite snabbt, måste fixa vissa grejer idag, sen ut till Jennys hund och Katt (Bästa affären, bästa servicen) och sen personalmöte på Carlings. Idag kan det nog bli intressant...
Måste även tillägga att Nicke trodde på mig som chefsmaterial ;)


 

Arthur som sitt alterego Tova. Eller vafan! Vem har sagt att inte killar få ha röda rosetter? Vi lever faktist på 2000 talet i ett metrosexuellt samhälle! Arthur kanske har börjat fira Jul?
Visa fler inlägg