Fredag

Efter en dålig sjukt regning natt så känner jag på mig att det kommer bli en bra dag idag. Vad som än händer så kommer det vara bra! Jag älskar min syster! Ska snart iväg till Valbo igen. Ska dit en stund tidigare idag och försöka avsluta mitt projekt. Skulle behöva bli klart idag! Okej, där kan jag erkänna. Skiter sig det helt och hållet, då blir min dag liga bra som vädret är, men nu ska vi väll sikta in oss på att jag klarar det?

En dålig dag vart sämre

Det började som en rätt dålig dag. Trött och less på väldigt mycket.
Jag har hela dagen gått omkring och tänkt att "det kommer bli bättre senare på dagen" Men noo noo. Det känns bara värre. Det känns så orättvist, varför ska hela gävle få ta del av min kille och inte jag?  Fan om någon liten slampa är på honom ikväll alltså. Inte för att jag inte litar på Micke,det gör jag till fullo. Men tjejer litar jag inte på. Flera gånger har det blivit bevisat att man inte heller kan lita på tjejer man käner.  Tur att Arthur har lugnat ner sig lite idag efter att ha gått på nålar i en vecka ungefär.

Fylla på listan

"..Vad jag hatar med McDonalds"

Att dom jävlarna har tillfångatagit Micke!

Det känns inte roligt att han är på väg till Gävle nu och inte för att träffa mig. Dom ska ut med jobbet, och åka hem ikväll redan. Jag gav förslaget "Stanna du då och ta tåget hem" Fick ett kanske till svar. Det är så jävla IG att åka till sin flickväns stad och inte ens säga hej innan man åker hem. Så nu hoppas vi på att han är en gentleman och kommer till mig inatt och dessutom utan att vara stupfull. :P Annars har han massor med röv att slicka så att säga!


Lär dock säga att det finns massor med grejer jag älskar med Donken också. Ska göra dom rättvisa och skriva det någon dag;)

Visa fler inlägg