Mamma med storhets

A: Jag ska till MediaMarkt till öppningen imorgon.
M: Kan du kolla på hemtelefoner till mig då?
A: Absolut.. Vill du ha två?
M: Jaa, Minst!
A: HAHA, vadå MINST? Vill du ha tre telefoner?
M: Jaa.... Jag tänkte OM dom ligger i tre-pack...
A: Shit, snacka om att ha för mycket pengar.. =)

(Mamma verkar inte ha ställt om sig än, hon verkar tro att hon fortfarande lever i två-våningsvilla med man och tre barn, inte ensam i en lägenhet..) ;)

Löp-tider?

Kan det vara så att många tikar löper just nu, eller varför står Arthur som fastlimmad och nosar i marken hela tiden när vi är ute? Varför väckte han mig halv 8 imorse och varför har han gått omkring och klagat och gnällt hela tiden sedan vi kom in igen? Ja, nä, jobbig är vad han är... Hoppas det går över fort..

För övrigt så var vi ute och sprang lite igår. Vi skulle ut och gå men sen vart det att vi sprang en del ändå. Det är bra när man är flera, man får peppa varandra. Vissa gånger sprang jag i täten, sen var det Micke, och ibland ledde Arthur. Iallafall så vart vi svettiga och trötta så jag gjorde hemmagjorda kycklingbaguetter till kvällsmat.

Har även grymt ont i magen och axlarna -Träningsvärk. Fy sjutton va det tog sist! Har du också ont Sofie? Har gymmat Måndag, Tisdag och Fredag och hade tänkt fortsätta så. Hur lång tid tror ni att det tar innan man ser magrutor på mig?


ledig!!

gissa vem som är ledig idag! gissa vem som är uppe klockan 7! gissa vem som ska till media markt! hihi va roligt! alex den lilla pärlan har varit på språng en timme för att komma dit till öppning. man måste hitta på saker ibland som man inte brukar göra :P
Visa fler inlägg