SminkA´mi!

Jajjemen!! Fan jag har aldrig varit så taggad i hela mitt liv!!! Jag ska dansa så in i helvete!! Synd att Sara kommer på efterslänt!


Sminkat mig har jag gjort också! Och satt på mig min finaste dansklänning! Den är för Lindex barnavdelning och den är vadå, två år gammal? Ja, iaf så slipper ni fråga för alltid frågar folk vart denna vackra bit av tyg kommer ifrån.

Men nu ska jag dricka upp mitt extremt sjukt söta vin (hoppas det smittar) sen ska jag draaaa :D

Mammut

Jag förstår inte varför filmen hette mammut egentligen. En liten jävla penna lixom.. Den borde snarare hetat elefant.... Ok, Magnus hade rätt, den kanske inte var så jävla hundra procent  bra. Men jag hatar att se massa hemska jobbiga saker och inte kunna göra något åt det. Hatar tex "My boss´s daughter" (eller vad den heter)... Det blir bara jobbigt. Vad jag däremot gillade var elefanten! Oh! Underbart! Och sjukhuset påminnde mig om Greys! :D


elefanten på bilden har ingenting med filmen att göra
Sen så började jag ju sakna Mikael så mycket mitt i filmen. Jag älskar såklart bio (vem gör inte?), men jag blir så känslig. Ska jag berätta en hemlis? Jag grinar nästan alltid när jag är på bio. Inte den här gången. Det var nära, men inte. Däremot på Guldkompassen, Harry Potter, Shrek 3, Mamma Mia, osv. Det är så stort och mörkt så jag glömmer bort allt och kopplar av. Nästan alltid tänker jag på pappa. Alla gånger sedan har vart sjuk och efter han gick bort. Då äter jag popcorn och tänker på honom..
Nu ska jag gå in och krama om arthur tills han nästan spricker.. Och sen ska jag lägga mig i sängen och tänka på min pojkvän som jag älskar. Bara två dagar kvar tills vi ses igen. Jag kan inte förstå hur mycket jag vill att han ska hålla om mig jusst nu.. Och eftersom jag inte vet så vet nog inte ni heller.. :)


Godnatt
Visa fler inlägg