Är det fel på mig?Är det fel på mig som inte har någon lust att dricka eller gå ut särskillt ofta nuförtiden? Det känns som att man måste vilja gå ut när det är sommar.. Men ärligt talat så vill jag hellst bara jobba. Jobba jobba joooobba. Så jävla roligt. Jag lär ju ha bland dom roligaste jobben! Stackars er som inte har det ;) (Jenny, du har ju ett av dom iaf) ;)

Ska försöka ta en utgång i helgen. Mamma klagar på att jag inte går ut. Men är det så konstigt när man jobbar de flesta dagarna? Dessutom är det aldelles för mycket folk på krogen på sommaren. Bättre på vintern!

Jag hatar att vara som ett jävla bihang, som sitter ensam hemma och väntar på att Micke ska komma hem på kvällarna. Dock är det sanningen. Jag är för trött på kvällarna. Kan också ha och göra med att mina vänner mest jobbar på att gifta sig och skaffa barn och sånt, och man blir ju faktist som man umgås.Detta är ju mitt liv..


Efter två dagar med minimalt med mat ska jag nu ta en springtur. Har ätit lite sallad nu på kvällen. Isbergsallad, Tomat och gurka, så på med lite Balsamico och salt och peppar :) Hade vi haft smör hemma hade jag unnat mig en macka men.. Äh. Skönt såhär! Nu ska vi gå ut så ja kan komma in och göra ett fotbad.. :)

Lita inte på dessa i ett förhållande:


 

  • Killar som inte använder partnerns namn. "Hur går det med killen?" Om personen inte vet vad pojkvännen heter, eller vet men kanske inte bryr sig, bryr sig den heller inte om att det finns en pojkvän överhuvudtaget
  • Fulla killar
  • Killar som bär solglasögon inomhus
  • Riktigt snygga killar (Dom söker nästan alltid ännu mer bekräftelse)
  • Killar som inte hejar på pojkvännen. Samma som första anledningen. Dom skiter i att han existerar.
  • Killar som bara ringer när dom vet att pojkvännen är borta.
  • Och självklart dom som försöker tafsa på tjejen.(Självklart gäller detsamma tjejer)
 

Visa fler inlägg