Snobb-Ammi


Deet gick tykten om att jag skulle kallas för CpAmmi om jag köpte en grej till min cykel. Nu är jag nog mer SnobbAmmi.. Ut och käka med syrran, Sen, tro´t eller ej, Hang Loose! Sen Berggrenska och sen självklart Heartan. Slick heter det än va.. Snart är det väll Sun City? Typ nästa helg?

Jaja. Jag är nog hellre CpAmmi än SnobbAmmi.. Men wtf. En kväll kan man väll bjuda på..
Ps.Jag funderar fortfarande på att köpa den där grejen till cykeln. Plus lite till "Pimp my bike-grejer"

Gissa vem

Såhär sa dom på radion häromdagen..


"Nu kommer en låt från en man.. Eller jag kanske ska säga kille. Eller nej. Pojkspoling, Som har sagt att han tycker att han själv är så snygg så han vill ligga med sig själv"


Jag höll på att dö när jag hörde det. Gissa nu vem det var :P

Solen skiner

Igår vart ju en väldigt bra dag. Idag likaså.

solen skiner och jag ska vara barnvakt åt tjolanta två timmar innan jobbet. Sen kl 18 slutar jag och då ska jag umgås med Micke! Alla gånger vi ses på kvällarna så slutar det med att den ena bara är trött så vi hinner inte ens sätta på en film eller ligga och mysa och prata. Det blir en promenad med hunden och sen somnar vi. Tror  ni att vi kommer göra något kul ikväll? Det känns som så nu! Micke tog lite sovmorgon och det är ju fint väder och om vi ska ses redan vid 18 tiden borde vi ju orka någonting?Nu ska jag göra mig klar inför dagen och äta jordgubbar med frosties. FAN va gott!
Visa fler inlägg