bästa bästa!

var i stockholm igår och fick se alla julprodukter och paket som kommer till lush i jul. kan inte avslöja någonting men det blir BRA:D sedan jobbade jag på lush centralen några timmar och tog en kaffe med melanie :) kommer hem.. visste att micke hade en överraskning till mig men snacka om att bli överraskad! micke hade målat om den fula röda väggen i köket, bytt handtag till skåpluckorna, klätt om stolsdynornatagit undan alla kartonger i hallen som var kvar, och spelat lite andra smågrejer. min sambo är underbar. helt klart. slut på lunch. två timmar Carlings kvar och sen ikväll blir det två timmar jula!

Min mami

Mamma kom förbi mig på jobbet nyss. Jag sa att jag var törstig. Hon gick och handlade.


Okej, jag bad om en cola, och lakrisal.. Men Chipsen? först tyckte jag att det var gulligt av henne.. Men sen kom jag på att jag käkade mat hos henne igår..Vad har jag gjort henne? Varför vill hon göra mig till en tjockis?

Jaja. Whateva lixom. Jag äter och ser glad ut..

Schema-matchning..

Så vitt jag har förstått så har oktober 31 dagar. Därför är det mycket liten chans att jag ska hinna jobba 38 pass, plus vara iväg två dagar på KickOff med Carlings.

Sitta och hålla på med detta gör mig helt slut. Jag blir trött bara av tanken. 11 dagar krockar, och det blir inte lättare av att de flesta andra extringar redan har en heltidssysselsättning... Men, jag har valt det själv och det blir förhoppningsvis sista månaden med pussel.. Vad som än händer (Och Mycket kan hända) Så blir det inte såhär kaos iallafall.


Förresten käkade jag precis en sån där klubba som man doppar i grejs så det poppar lixom. Mäkta förvånad när man öppnar Hello Kitty förpackningen och märker att man ska suga på en fot..??

Menmen.. Whatever lixom.Visa fler inlägg