"Hej Hej"

Igår var Josef här och hälsade på i kollektivet, Det var askul, för jag spöade honom i TVspel också är han rätt så smart enligt mig. Så enligt med ett litet test så visade det sig att jag har legat med två personer (Beror ju på hur man räknar, men lite sant är det faktist), Jag är väldigt öppen av mig (no shit) Och jag har en jätteenkel relation till mtt ex. Sjukt Intressant hur bra det kunde stämma.

Så bakade vi (läs Sara) äppelpaj, och den åt vi vid elva när Malin kom. Ganska intressanta samtalsämnen sett ur min synvinkel, Och jag fick även ett tips på hur man får en kille på fall. Mja, Mer sådana kvällar tycker jag..

Imorse gick vi upp 6 och bakade scones så Malin fick frukost innan jobbet och jag har precis tryckt en till scone nu. Fan jag kommer se ut som en brödbit och en kopp te om det fortsätter såhär.

Nu ska Arthur och jag ut och gå i solen innan jag ska trampa iväg till jobbet!

Jag kan inte sätta upp gardinerna

Jag skulle överraska Sara idag med att ha satt upp gardinerna tills hon kom hem.. Dessvärre var jag en halvmeter för kort. Det är dagar som idag jag påminns om hur mycker jag saknar min bror. Jag var tillockmed nära att rama in ett kort och ställa på sängen, Men jag vet inte om Sara skulle gilla det lika mycket som mig.. ;)Världens överlägset finaste bror ♥

En reserv

Med tanke på min personlighet så är det väll ingen som lär vilja gifta sig med mig..
Ever.
Det är vad min bror alltid har sagt också, Att jag aldrig kommer hitta en kille som orkar med mig.

Så gissa om jag vart glad över detta mail idag!
Weiihoo, Någon vill vara i ett kärleksfullt förhållande med mig!!
Jag kan äntligen slappna av och sluta köpa öl till alkisarna för att få ha någon nära =)

Visa fler inlägg