Drömmar

Drömmer så fruktansvärt mycket på nätterna nu, men kan knappt komma ihåg vad det handlar om. Bara att vissa människor är med..

Inatt vaknade jag av ont i magen. Det var en smärta jag aldrig varit med om och jag var faktist inte långt ifrån att åka till akuten. Jag fick världens panik över vad det kunde vara. Var ett tag säker på att min blindtarm satt på fel sida av mig eftersom det var på fel sida av magen.. Annars stämde allting. Jag fick i mig lite vatten och en alvedon och efter ett tag lugnade det ner sig. Nu funderar jag, kan det varit tarmvred? Får människor det eller är det bara hästar ? :P Micke chansade på katarr men det satt lixom på fel del av magen.. Men å andra sidan så när jag tänker efter så gjorde det nog ont på samma ställe i december när jag hade sånna problem med magen.

Kanske är all jävla stress och press.. Måste få veta vad som händer snart innan jag blir tokig.


Vad som än händer så kommer jag alltid ha någon som finns hos mig när jag är ledsen och när jag är glad.. Snyftar jag till en enda gång så kommer han springandes och klättrar upp i mitt knä för att pussa på mig. Han är fantastisk ♥

#1 - - Linda:

människor kan också få tarmvred, och det är inte bra alls... Du borde nog ta en ordentlig check om det där har hänt förut också! Man ska vara rädd om magen :)