Sex and the city

Varken jag eller Sara har följt Sex and the city någon gång, så nu har vi lånat Michaelas box och ska titta igenom alla avsnitt. Vi har nu kommit förbi nummer elva men funderar på om vi måste sluta upp med det. Sex sex sex sex. Jag sa att jag inte skulle ha sex före midsommar. Utan att gå in på detaljer så kan jag erkänna att jag har sumpat det. Det är ju inte mänskligt!

För att lugna ner oss lite så gick vi ut med Arthur. Han var jätteobstinat. Tror han börjar känna sig hemma.. Sen så träffade vi på Johan. Så vi har verkligen fått en fantastisk granne! Vi får be om hjälp med vad vi vill. Också vart vi bjudna på grillfest på taker och det vart bestämt att vi ska ha Bessie (hans hund) en vecka när han ska bort. I´m lovin it!


Haha, detta var inte igår! ?!

Jag tröstäter

Jag har ingenting vettigt och ordentligt att göra på dagarna, så jag äter. Jag äter och fikar och äter godis och dricker och fikar och äter. Antingen så firar jag att jag bor här nere, långt ifrån en del saker som jag är glad att slippa, eller så tröstäter jag för att jag är långt ifrån personer jag älskar. Som till exempel min syster, mamma, Moto och Katrin.

Jag är fortfarande mätt sedan lunchen. Jag gör ju inte av med någonting, jag rör ju mig knappt.. Men snart kommer Sara hem från spinningen och då är hon hungrig. Vi ska äta spagetti och köttfärssås och jag är så grym på det att jag inte kan låta bli att äta. Sen så har vi ju en fantastisk rabarberpaj i kylen som måste ätas upp..

You see my problem??

Och mitt jävla internet fick jag tillbaka idag också. Inte fan funkar det nu heller.. Jag har installerat om det 4 gånger men det funkar inte. Och jag vågar inte gå tillbaka igen. Pojken som jobbar där är aldelles för söt för att jag ska vilja tjata och skämma ut mig, Men vad gör man utan internet?

Dags att laga mat nu. Sara gillar när den är färdig på bordet när hon kommer hem ;)Gud vad jag älskar dig!

Dags att göra stan!

Lunch och arbetsförmedlingen med Michaela står på schemat. Kanske köper mig ett läppstift också?Jag har zebra! Första gången va jag vet! Jag plockade upp den ur en sopkorg för några veckor sedan.. Justja. Nu ser ni lite av vårat kök också!

Visa fler inlägg