Trött tjej

Att inte få ihop ekonomin är jobbigt. Att försöka göra andra till lags tar massa kraft. Att läsa en bra bok som inte gör att man kan lägga ifrån den på kvällarna gör att man blir trött på morgonen. Att vara utan min telefon och internet gör mig handikappad.

Jag skulle gärna vara utan det. Men inte i det här samhället. Om jag var längre bort hade det varit skönt med lite lonleyness. Men i det här samhället känns det bara mobbat. Allt blir tokigt och fel.


Bra jul i Gävle. Imorgon åker jag till min underbara guddotter Ayla (och min bästa Anna såklart) och stannar till nyårs.

Räkningarna betalda, jag gick väll en 7 tusen minus denna månad. Jobbigt läge. Lyxfällan nästa? ;)

Blogg.se?

Detta med blogg. Ah, Ja, jag gillar min blogg. Den får mig att må bra. Och jag gillar att läsa om andras liv. Man kan både bli inspirerad och man kan få drömma sig bort i en rik stockholmstjejs fantasivärld med dyra kläder och fina klockor.
Men jag kan också tycka att det är så jävla tråkigt. Samma sak varje dag, På framsidan, På topplistorna.
Jag tyckte att blogg.se kunde gett mig ett litet hörn när jag var på min semester. Think outside the box. Typ lägga upp min historia direktsänd från antarktis... Men det tyckte inte dom.

Lets face it. Jag sminkar mig knappt, Jag orkar inte köpa massa kläder, Jag har tröttnat på smycken, Och jag orkar inte knäppa kort att retushera och lägga upp på bloggen... Så då är det inte bra. Då kan man inte ha en intressant blogg. För livet ska tydligen handla om att konsumera så mycket så möjligt, Provocera allt man kan med pälskläder och spruta in fucking restylane och botox i kroppen, som innan dess har plågat hundratals, nä, tusentals möss, och kaniner för att se hur det går när man injecerar gifter i kroppen. Och människor som tycker deras fylligare läppar är viktigare än alla dessa hundratals möss som ligger och blöder näsblod och plågas utan bedövning i flera dagar innan dom dör.
Nä fy fan vilken jävla värld, Och bloggvärlden är en stor del av den.
Jag gillar min blogg, Och jag bloggar. Men jag är ingen bloggare.

(PS Nytt rekord för Ammi på jobb idag, KUL!)
Visa fler inlägg