Blogg.se?

Detta med blogg. Ah, Ja, jag gillar min blogg. Den får mig att må bra. Och jag gillar att läsa om andras liv. Man kan både bli inspirerad och man kan få drömma sig bort i en rik stockholmstjejs fantasivärld med dyra kläder och fina klockor.
Men jag kan också tycka att det är så jävla tråkigt. Samma sak varje dag, På framsidan, På topplistorna.
Jag tyckte att blogg.se kunde gett mig ett litet hörn när jag var på min semester. Think outside the box. Typ lägga upp min historia direktsänd från antarktis... Men det tyckte inte dom.

Lets face it. Jag sminkar mig knappt, Jag orkar inte köpa massa kläder, Jag har tröttnat på smycken, Och jag orkar inte knäppa kort att retushera och lägga upp på bloggen... Så då är det inte bra. Då kan man inte ha en intressant blogg. För livet ska tydligen handla om att konsumera så mycket så möjligt, Provocera allt man kan med pälskläder och spruta in fucking restylane och botox i kroppen, som innan dess har plågat hundratals, nä, tusentals möss, och kaniner för att se hur det går när man injecerar gifter i kroppen. Och människor som tycker deras fylligare läppar är viktigare än alla dessa hundratals möss som ligger och blöder näsblod och plågas utan bedövning i flera dagar innan dom dör.
Nä fy fan vilken jävla värld, Och bloggvärlden är en stor del av den.
Jag gillar min blogg, Och jag bloggar. Men jag är ingen bloggare.

(PS Nytt rekord för Ammi på jobb idag, KUL!)
#1 - - Kristin:

Ja, men det är ju det livet går ut på. Snyggast (läs mest botox) och mest (och dyrast) grejer när man dör. Det är måttet på lycka.(Jag tror och hoppas att alla förstår att jag är ironisk.)