Aj

SatsCorePulse på morgonen och Training For Runners för kvällen. Roliga både två, men mina benhinnor i höger ben säger aj. Eller säger man benhinna? Avbokade zumban imorgon, duktigt av mig. Tycker om att gå mot strömmen, som att vara stolt över att jag inte gör någonting. Känn på den, inget fel på min självkänsla inte :)

Oh oh oh

Förlåt, Men det bara spritter i mig idag! Allting känns bara helt underbart! För att jag flyttade från Gävle, För jag gör vad jag vill göra, för att.. för.. För att jag inte är sån less människa som bara är, för att jag mår bra, För att jag lyssnar på Ke$ha och står för att jag tycker hon är grym.. Och för att jag från och med nyss har en bil i flera veckor framåt. 

Nu ska jag iväg på träning, Imorse var jag på CorePulse och nu blir det Training for runners.. Två pass jag aldrig provat förut. Är detta vad man kan kalla "living on the edge"? sedan kommer 6 dagar Bik Bok på schemat, Varav 5 stägningar. Det är ju helt fantastiskt, jag längtar!

Hormonerna verkar på topp igen

.. För nu har jag varit överlycklig flera dagar i rad. Jag glömmer att ta mina p-piller också, Det känns helt fantastiskt att lixom välja bort saker. Typ som att välja att inte svara i telefonen, Välja att inte åka Vasaloppet man har tänkt, Välja att inte vara sur på människor som beter sig fel, Välja att inte äta p-piller, Välja att träna det man vill träna, Välja att äta efterrätt efter maten, Välja att sminka sig annorlunda, Välja att vara öppen..


Fyfan hörrni! Det finns så mycket man kan välja att inte välja också, Men egentligen så handlar livet bara om en sak. Att välja glädje.


Visa fler inlägg