Don't stop Make it pop

Det känns som om jag har tagit vanlig huvudvärk till en ny nivå idag alltså. Men dags för jobb :) jag känner att jobb dessa dagar kommer vara till min fördel senare i livet. Varenda jävel har ju bränt sig i solen medan jag skyndar långsamt. Rätt soft alltså ;)

I just came to say Hello ♥

Först och främst: The Baseballs har en ny skiva sedan jag lyssnade på dom sist.. Sen när det var, det vet jag inte. Kanske är jag den sista som upptäckt det, Kanske är jag först i världen att lyssna på den. Eller nått. Den heter Strings ´n´stripes iallafall. Helt fantastiskt. Man blir vääldigt glad av den skiten alltså.

Sugen på att bugga blir man också. Fan också, Ska jag verkligen inte gå på någon logdans på hela sommaren alltså? Det lär ju suga så styggt.. Jag har ju eventuellt en möjlighet att åka på åbydansen nr 2.. we´ll se..Idag har jag onte i huvve. Känns forjewligt. Har ätit frulle och drucki kaffe, men ännu har det inte hjälpt.. Det borde verkat nu. Fasn va ja snackar skit idag? Kom med något intressant liksom! Ok, Lyssna här, Detta borde jag skrivit för länge sedan..


BIKBOK Väla söker personal! Egentligen så börjar det bli försent för att söka, Men man kan säga att denna vecka är absolut the last time. Vi kommer i Augusti få en ny skitfiin butik, Stor som satan och heelt fresch! Så vi behöver ett par finfina extringar som vill vara med on the top! Och eftersom jag ska kasta in handduken behövs även någon att ta över min tjänst! Den är på halvtid, Men blir nästan always mycket mer! Sugen? Detta är vad som krävs av dig..

  • Social. Herregud, Du ska kunna snacka! Snackasnackasnacka. Du får aldrig tröttna på att prata. Hellst ska du snacka lika mycket som mig. Det är det bästa!
  • Stresstålig. Oh yes, Du har massor att göra varje dag, Och allting ska göras samtidigt. Bara att vara inställd på fakta, Du kommer aldrig ha en tom ToDo list. Då menar jag Aldrig.
  • Säjare. Du ska inte bara snacka, Du ska kunna sälja också! Du måste Våga fråga. 100% av alla kunder du inte frågar kommer inte säga ja.. (Tack där Hans)
  • Snygg. På allvar, Du måste ha lite stil. Folk ska se upp till dig. Alla småtjejer ska titta på dig och  tänka "oubidoouu, jag vill ju va som duuuu" Så dress up honey!
  • Tillgänglig. Du kan inte ha en massa för dig på kvällarna. Nono, Väla har öppet till 20. Räkna med tre kvällar i veckan då du kommer hem runt 21. Och många slitiga söndagar. Just deal with it. (Det blir fin OB iallafall)
  • Frisk. Litet företag= Ingen space att sjuka sig. Ont i handen? Mensvärk? Feber? So What! Hade jag varit din chef.. Hade jag nog sagt "Jaha?" Ja, allvar. Det ska krävas rätt mycket för att man ska vara sjuk. Här är tex. H&M och IKEA personal lite svaga. Dom är van att kunna sjuka sig när som hellst, för det är aldrig deras problem. Jag pallar inte "Jag har ont i huvudet så jag kan inte jobba" Nä, Men å andra sidan kommer du aldrig komma nåon vart i livet heller.. Dohh!

 Good Luck! Lämna ditt CV till Claudia, BikBok Väla innan Lördag! Thumbs Up! Det är riktigt jävla roligt, Och jag önskar jag kunde vara på BB också.. Men the time has come to gå vidare :o)

Visa fler inlägg