Walking on Broken glass

Vädret idag är ju helt fantastiskt! Och imorgon börjar Juni månad! Då har man energi till att vara uppe sent på nätterna, ta en promenad och vara vaken när solen börjar gå upp.. Jag är ledig varje måndag i Juni, det är jag sjukt nöjd med. Att vara ledig måndagar är det bästa..
Och dessutom är det bara 5 månader och 2 dagar kvar till Våran resa Jag älskart! Här sitter jag i solen i en aldelles för kort shortsdress och längtar tills om fem månader då jag är omringad av 95% av världens is.

Man kan gilla alla lägen om man bara vill.
nu ska jag jobba på BikBok!

200 m frisim för folk som inte kan simma

Crosstrainingen igår var sköj! Det stör mig dock att typ alla tror det handlar om att stå på en crosstrainer. Fy va tråkigt, Jag hatar Crosstrainer! Vi måste byta namn på något av det! Vad sägs om att byta crosstraining till Tabata? Hohojaja, Nu var jag smidig!


Efter passet ramlade vi in på Hemköp och fick frågan om vi kollektivhandlade och bodde ihop alla 6 pers.. Haha, Nästan så! Så kände vi väll att vi kanske inte riktigt kunde få nog av varandra, Så Mika och Tage hängde på hem till oss.. Vi lagade Kålpudding och äppelpaj, Plus att Mika trollade fram några öl. Inte helt fel? Inte helt fel nej.

Klockan vart väll närmre halv ett innan dom lämnade oss så vi fick sova. Tänk om alla måndagkvällar var lika fina? Det är ju inte omöjligt iockförsig.
Det är ju bara att göra samma sak. Ha ha.
Min bästa vän, Alltid.

Visa fler inlägg