I'm such a perfect hostess

Jaja. Perfekt är väll kanske att ta i litegranna, Men Jag är minst sagt väldigt bra iaf! Jag har köpt en Tvbänk eftersom min TV tills nu stått på en flyttkartong, och jag har fryst in is ifall någon vill ha is i drickan på lördag. Herregud, Två små saker som gör så mycket. 

Förresten ja, Jag har fest på lördag. Du får säkert komma om du vill! Bara att höra av sig till mig :) Det är min välkommen hem fest. Av mig, För mig, Hos mig.. Ohlala.
Vill man ha någonting får man fixa det själv... That's the truth.

 

(Jag fick ett mail från en som jobbar på båten, Just nu befinner dom sig där denna bilden är tagen. Inte alls lite avis, inte alls...) ;)

I will do anything...

Nu är jag så jäkla hungrig alltså.

Operation "Gå de kg som du gått upp sista året" har börjat! 
....Och jag är kass på det. Igår tillexempel tröck jag i mig typ 5 bullar och 50 gram choklad. Jeans ska sitta snyggt, Men mina snygga svarta brallor sitter på mig som ett par lacktights. Jag vet att Sara och Jezper gillar min rumpa iklämd i dom här byxorna, men särskillt bekvämt kan jag inte påstå att jag tycker det är. 
Mitt satskort har varit fryst under en månads tid pga min resa, men till helgen får jag börja igen. Och för första gången i livet är jag sugen på konditionsträning. 
Inte en dag för tidigt va? (Påminn mig om denna känsla när jag står där på bandet på fredag eftermiddag..)
Men iallafall. Mindre mat lär bli ett vinnande koncept. Träning såklart, Men jag har börjat gilla mat för mycket. Jag sitter ju faktiskt bara still på jobbet... :)
Visa fler inlägg