Jag och min far

30/12,
Lyssnar på Magnus Uggla.
Grattis på 59årsdagen pappa.
"Trodde då aldrig att du kunde dö"

Puss och kärlek till dig

Fram och tillbaka

Allt är en enda stor röra i mitt huvud just nu. Stockholm, Gävle, Stockholm, Gävle, Kanarieöarna, Stockholm. Sen Gävle igen. Kanske. eller ja, Nån gång.
 
En sak i taget känner jag. Har träffat Emma och Sabina ikväll och snackat. Sjukt mysigt, Kul att träffas! Igår var det tjejkväll med Alex och SaraBerta, Idag på dagen åkte vi och träffade Malin med familj i Ockelbo, Och imorgon när jag kommer till Stockholm ska jag möta upp Milena. På Nyår ska jag kila stadigt med Emilia och herregud var mycket människor jag har i mitt liv som jag tycker om!
 
Har precis epilerat bikinilinjen. Knappt oskönt. Eh. 
Ber om ursäkt för mina kollegor redan nu som ska behöva se mig i korta shorts och bikini om en vecka. Jag är väl kanske inte i toppform. Jag har käkat på tok för mycket choklad, hihi. Som sagt,  Ber om ursäkt att mina lovehandles kommer hänga över bikinitrosorna och att låren kommer välla ur för små shorts. Kommer dessutom vara sådär svennigt blek och knappt orka sminka mig.. 
Så jag kände att en kvart med epilatorn var det minsta jag kunde göra för min egen och för er skull. Det är ju alltid något ;)
 
 
Jag vill ha sånna här solbrillor...
Visa fler inlägg