Världens tråkigaste ordspråk.

Ni fattar väll vilket jag menar va?
"What doesn't kill you makes you stronger"
Ja, fy. Kan vi inte hitta på något roligare? Jag ska komma på något som inte är så fruktansvärt söndertjatat. Jag gillar inte saker som tjatas sönder överhuvud taget. Drop it.
Vilken skitvecka detta har varit alltså. Fy, Det har gått riktigt kasst på jobbet, Och på CTn i onsdags gjorde jag illa axeln. Också har det börjat blåsa igen också. Blåshålet skåne, Nu i fem minusgrader?
Men! Annars är det bra! Roligt pass på träningen i onsdags, Lyckats städa en massa i lägenheten och fått lön (Är fortfarande glad eftersom jag än så länge är lyckligt oventandes hur mycket räkningarna går på, ha ha) :) Haft Malin sovande hos mig en natt, och inatt blir det en till sleepover, Har även haft manligt sällskap ett par nätter, Har köpt fina ljuslyktor till min konstiga möbel, Träffat Mika, Och ikväll ska jag träffa lite halvnytt folk på Mollbergs. Ska unna mig ett glas dessertvin. Haha, så sugen som man kan bli!
Imorgon är det box som gäller, Har dratt med Milena som sällskap, Förhoppningsvis gör inte hon illa mig lika mycket som Petter gjorde ;) Och på lördag är det fest hos Mika en sväng.  
Idag efter jobbet var jag så ledsen att jag gick direkt upp till min brandis och satte mig och grät i hans knä en stund. Världens finaste Micke, Och nedanför ligger killen som jag har trätt ett halsband runt huvudet över fem tusen gånger. Och Det lär ju bli fem tusen till. Min älskling.

You're the closest to heaven that I'll ever been and I don't wanna go home right now

Ct igår.. Åh jag älskar det. Onsdagskvällarna är det bästa på hela veckan. För då glömmer man bort allt jobbigt för en stund. I 55 minuter är det bara sammanbitna tänder, tunga ben och svett som droppar från pannan som betyder nått. Och igår hade jag Kristian med som gäst, superkul!

Nu blir det jobb, och ikväll Piloxing..

Lunch

Idag äter jag lunch på mAx. Eftersom... Ja, för att jag skiter i om jag blir tjock helt enkelt. För att fasta inte blir bra att träna på ikväll, för att kanske jobbet går bättre efter lunch då, eller bara för att jag inte har betalat räkningarna, så jag 50 kr gick igenom. Haha.

Några bord bort sitter ett pensionärspar. Jag tycker det är så gulligt med pensionärer som äter hamburgare. Sötnosar. När jag blir pensionär vill jag gå till mAx med min man.

Visa fler inlägg