Get yourself together

Jag har känt mig dålig hela veckan. Snorig, ont i halsen, supertrött, och idag hat jag tillockmed fått ont i ryggen och magknip ungefär hela dagen.

Varje morgon har jag gått upp tidigt, tagit på träningskläderna, gått längs havet och sen.. Ja, sen har jag inte gått till gymmet som jag tänkt.

Just nu är det sämst. Ligger i fosterställning och fryser, och har ont ont ont. Men vet ni? Att om typ en kvart ramlar min syster, em av mina bästa vänner och två tjejer till hit! Det var smack om ett glas vin på stan.. Vi ska se om dom fortfarande är sugna :-)

Vi ska ha precis så kul som vi tänkt ha denna helg! Förhoppningsvis blir jag av med soffa och säng Imorgon på förmiddagen, snacka om en sak mindre att oroa sig för :)

Its My house

Tog en fika på stan nyss. Ser mitt ex med en tjej. Man skulle väll ljuga om man sa att sånt inte var jobbigt? I vilket fall så ansåg Jezper att jag var snyggast, trots att jag hade för stora byxor och inte tvättat håret.. Det är huvudsaken i detta fall. Ha ha: )

Jonsters Charity

 
...Och appropå Jezper.. Snacka om stolt tjej idag när han la ut en bild på en våg som stod på 99! Jezper har på 6(?) veckor tappat över 18 kg!! Han har ca 10 kg kvar, och i Juli kommer han och Jone cykla genom Sverige. Läs om varför dom gör detta, hur dom gör detta, och följ deras invägningar varje vecka!
 
 
Visa fler inlägg