Friday

Imorse var jag vaken 5.40 och en timme senare var jag, Micke och Petter på väg till Dunkers för mingelfrukost. 8.30 var det slut så promenerade vi förbi mig och hämtade Arthur för att hamna på kontoret på Tågaborg.
Supertrevlig morgon där jag fick höra att jag var en duktig minglare från ett par okända män. Japp, Detta skriver jag för att stärka mitt ego ;) Men lite saknade jag våra frukostar på Sydlys också.

Nu har vi käkat supergod lunch som bestod av matvete, kassler och brunsås, och jag ska packa ihop mig och gå hem. Ta en liten omväg i solen på vägen ner och sen måla om naglarna, packa och gå till tåget. Idag är det 8 timmar eftermiddagsjobb i Lund som gäller, så jag hoppas jag kan vara hemma runt midnatt igen. 

Min nacke/skuldra känns tyvärr sämre idag än igår, kanske har jag legat snett, Men risken är väldigt stor att jag inte kan vara med på boxen imorgon... Sug. Jag tänker mig ändå att jag kan gå dit och slåss för mig själv, och sen lämna om inte ens det funkar? Jag kan ju inte vila en hel vecka i sträck. Eller, Kan kan jag väll, Men jag vill inte. 


WellWell, Dags att lägga på sitt trevligaste leende och tacklas med fulla studenter resten av dagen ;)

Att eller om

Att säga vad man tycker, Om det skulle bli bättre av det?... Kanske, kanske inte.

När man säger sin åsikt så får man höra att folk blir besvikna på en, att man tar för mycket plats, att vissa inte vill träffa mig för att jag har för mycket åsikter.. Vissa blir ledsna, andra upprörda, och en del skiter totalt i vad man sagt genom att bara rycka på axlarna och gå.

Inte fan vet jag vad som är rätt jämt, jag vet inte om jag borde yttra mina rättigheter, berätta mina känslor eller hjälpa andra att upptäcka sina brister de kan göra något åt....?

Nä, ikväll skiter jag i det. Idag skiter jag i att göra saker till det bästa, försöka kompromissa och få andra nöjda. Och idag skiter jag i att säga vad jag tycker, för det får mig bara ledsen.


Ikväll skiter jag i allt sånt, läser en bok om en prostituerad sexbarnsmamma, och nu när ja ska sova tar jag upp Arthur i sängen bredvid mig. Skitsamma om det blir grusigt.. Det är ju av denna anledningen jag skaffade honom från början. För att oavsett om han drar i kopplet när han ser andra hundar, morrar under sängen på natten när grannen kommer hem, eller drar in grus och löv året om... Så finns han alltid här för mig. Sitter med mig när jag är ledsen, får ut mig på promenader när jag bara vill dra täcket över huvudet, och lattjar med mig när jag vill tänka på annat.

Oavsett om andra skiter i om jag mår bra, inte uppmärksammar att jag har ont, inte vill lyssna om min dag på jobbet eller ignorerar mig när jag behöver sällskap, så gör inte Arthur det.

This is how we do

Jag har tydligen nackspärr eller något? 

Jag har viljat benämna mitt tillstånd (sedan igår kl 12.20) som "en nerv i kläm och låsning i ryggen" Men efter samtal med doktorn, brandmannen och lite googlande är det alltså nackspärr man kan benämna det som ?

Igår låg jag och grinade på soffan för det gjorde så ont bara att försöka flytta huvudete en centimeter, idag kan jag sätta mig upprätt om jag liksom hjälper huvudet upp med min hand. Jag kan också sätta båda händerna mot huvudet och med armbågarna rakt utåt lyckas rulla ur en liggande position till en slags sidoplanka, och därefter resa mig. 

Det blir snabbt bättre! Men på jobbet är jag, även om jag tar lika mycket rast som jag jobbar, och min fina chef har ju ryggskott med, så man har ingen rätt att klaga liksom.
Men that is how we work. Finns många som vaknar upp på morgnen och är trött och förkyld och säger "Jag kunde inte komma ur sängen"... Nänä okej, men jobba från sängen då, tönt, eller prova att snyt dig. Jag lyckades rulla ur sängen.
Visa fler inlägg