Bilder

Jag vill inte bara vara bitter.
Jag är redan gladare när jag fått skrivit vad jag kände ;)
Så här kommer ett lite gladare inlägg..
Sånt som ni faktiskt kanske vill se? Lite random bilder från senaste veckorna!


Avsutar med en bedårande bild på Arthur och Torsten ♥
(haha ja, det är deras riktiga namn!)

Dålig dag.

Tränat mycket, Sovit lite, Ätit ännu mindre.


Jag måste erkänna att jag inte har mycket energi i kroppen just idag, Men desto bättre att jag var schemalagd tidigt på ett jobb jag aldrig jobbat på förut. (Haha, ja, det finns ställen jag inte vart på än) ;) Och även om det bara var arbete för en dag, så kändes det bäst att passa tiden och komma fräsch. 


Men i samma sekund jag gick ut genom dörren på väg hem tappade jag allt igen. Jag är hungrig så jag mår illa, Orkar inte äta, Trött i benen efter gårdagens dubbla träningspass där båda hade fokus på ben, Och allmänt ledsen.


Jätteledsen för att verkligheten börjar komma ikapp mig. En verklighet som är utan Arthur.. Vilket är självvalt, För karriärens skull.. Men jobbigt på det personliga planet. Det finns ju inget mer värdefullt än Arthur när man kommer hem från jobbet :)


Ledsen på Hyckleri, Dubbelmoral och Brist på respekt. Hatar att jag alltid bryr mig om andra, Även när de inte förtjänar det, Hatar att bli ignorerad, Och är så sjukt besviken på hur någon med flit kan göra mig ledsen.
Och ja, Det är med flit. 
Eftersom jag alltid berättar hur jag känner, så berättar jag "du gör mig ledsen när du gör såhär".. Och om personen då gör så om och om igen, Ja, då måste han ju ogila mig.

Hoppas du läser detta, Och hoppas att du skäms för att du får mig att må såhär idag.I don't call you, You call me

Inget internet hemma, Ingen iPhone.. Betyder det att jag inte har något liv? ;)


Nä. Det betyder att jag har en lugn och skön stämning hemma. Jag har en telefon, men inga nummer, och ingen man gärna använder internet på.. Så det är rätt skönt ;)


Ibland. Lite tråkigt är det ju såklart också. Typ när man väntar på svar från någon men inte kan kolla på svaret.. Eller andra saker man behöver en smartphone till. Men det är bra för mig att lägga fokus på rätt saker också ;) Typ läsa om Kokain eller kamma hunden. 


Så jag ringer inte dig, Men du är välkommen att ringa mig.
Pusselipuss
Visa fler inlägg