Some colour

Efter beslutet att hoppa över allt som krävde att köra bil och klä upp sig vart jag väldigt lugn och avslappnad.

Kvällen spenderades därefter i soffan med både en halv pizza och lite godis samtidigt som två filmer plöjdes ihop med en av mina favoritmänniskor som var ungefär lika pigg som mig.

Trevligt var det iallafall och idag känner jag mig faktiskt piggare. Dessutom har jag lyckats läsa ur boken jag jobbat på i nästan två månader. Det har inte tagit tid för att den har varit ointressant... Nej, utan för att jag har varit så trött att jag de flesta gånger har somnat innan jag ens öppnat boken. Haha. Det tar på krafterna att flytta till en ny stad, börja nytt jobb och bo ihop med okända människor tydligen.

Imorgon är det måndag igen.. Och jag längtar till allt som veckan har att erbjuda.. Träning, vänner, Greys anatomy, trevliga kunder, god mat, besök av storasyster, musikal... Ja.. Allt blir grymt första veckan i oktober!

No doubt

Ibland behöver man bara pausa livet lite. Ta ett glas rödvin på kvällen, sova tills man vaknar (och inte ens ha i åtanke att träna), mysa med ett mjukt djur, och köpa en stor kaffe.

De bliringe 30årsfest, ingen 25årsfest, inte heja Troije i mål på lidingöloppet, och inte laga någon vettig mat.

Jag måste säga att jag är grymt duktig på att fokusera på jobbet, träffa många vänner, hålla liite koll på träningen och samtidigt ta mina egna stunder och koppla av. Klapp på min egen axel för det ;)

Visa fler inlägg