Låt mig flika in..

.. Att mamma och hennes väninna får mer gottnyttår-sms än mig... Att klockan är fem i tolv och jag har inte ens lust att gå ut och se fyrverkerierna.. Att jag längtar till min underbara vardag.. Att jag är skitledsen för att det tagit slut med någon jag inte ens varit tillsammans med..och att jag fortfarande knappt får i mig mat utan bara mår illa..

Tur att man har tid att vila ikväll ;D


Gott nytt jävla år

Jag ska sluta vara så bitter.. (Om några dagar!) Har tillbringat eftermiddagen med att spela donkey kong på supernintendo, som jag brukade göra på nyårsafton för 15 år sedan.. Klassiskt. Saknade min bf Acke!

Har mått så illa och varit så jävla trött i snart en vecka så jag har knappt fått i mig mat. Ändå skönt för mig..
Har tränat hela året och tokdeffat sista veckan, Jämtemot alla andra som har käkat alldeles för mycket och druckit äckliga mängder sprit och ska börja träna 2 januari. ha ha!

Mamma och Maud är här så jag ska äta med dom. Fast Det enda jag kan få i mig känns typ som cinzano? Sen ska jag nog sätta mig och försöka skriva lite till min kära blogg!

Alla är taggade till tänderna idag.. Själv längtar jag mest till imorgonkväll, för då ska jag få krypa in i mickes famn och vi ska äta tacos och spela guitar hero..  SOM jag längtar!
Visa fler inlägg