I still love life

Veggie McWrap på McDonalds är så djävulskt god! Har haft bättre dagar (veckor) men jag är glad ändå! Halvstark, skapligt vig, målmedveten och kär i broccoli. Kom igen, jag har nog inte mycket att klaga på :)

(Puss Lynn för du alltid finns där!)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag rockar Täby!
Puas

I wanna scream and shout, and let it all out

Änglar, cowboys, bögar och mammor..
 
Fan, först vill jag bara börja med att säga att jag typ hatar hela världen. Lika bra att börja med det negativa så kan man släppa det, eller hur?  Har börjat böla 4 gånger idag. Har dock återhämtat mig jävligt fort, typ på andra droppen som rann från ögat. Så helt jävla instabil är jag inte trots allt ;)
 
Har haft en skittuff vecka på de flesta plan, kanske som de flesta märkt. Det är inte så att jag har det svårast i världen, Men för mig har det varit tillräckligt pissigt för att jag ska få klaga.
 
MEN. Egentligen loggade jag in på bloggen av en helt annan anledning. Och det är för att jag ändå är glad. Så glad för alla bra människor i min närhet. Min syster tillempel som jag får träffa imorgon, och som jag saknar varje dag om året. Önskar att vi umgicks redan ikväll, Men det var tydligen inte planen enligt någon annan idiot som hade makten att bestämma idag. 
 

 
Jag har en ängel. Världens snällaste och mest omtänksamma människa som kommenterar min blogg och skickar sms när jag är deppig. Ibland vet jag inte om du förstår hur glad jag blir för det du gör, men Anna-Karin du är den varmaste människa jag stött på. Jag hoppas vi ses snart!
 
 
 
..Också har jag en cowboy. Hade det gått att köpa glädje så hade du varit där i Benza. Charmigaste leendet som får alla människor på gott humör, en skön syn på livet och fantastisk musiksmak ;) Sån jävla inspiration för mig och jag kommer ihåg exakt när jag insåg det. Du är ju champagne!
 
 
 
(Nu är min chokladkaka slut så nu har jag ingen anledning att vänta på att gå till gymmet längre, haha)
 
 
Visa fler inlägg