Paradis

Igår avslutade jag min arbetsdag med ett besök hos en av mina favoritkunder och sen två timmar bilkö. Underbart, man fick lite tid att reflektera över livet iallafall. (Och hur många vidriga människor som röker i bilarna det faktiskt finns)

Sen mötte jag upp Amelie och Annika för en hamburgare på Broken. :) Jag ska vara kaninvakt till Eskil två veckor i augusti så det blir ju supermysigt!!

Sen drog jag hem.. Mätt och lite trött, men ändå en konstig energi i kroppen, så jag drog på mig löpartightsen och sprang bort till skanstull och tillbaka. Typ fem km, mysig musik, underbara dofter av nyutslagna blommor, hundar som vadade i vattnet, solen som syntes mindre och mindre, och helt stilla vatten.

Jag satt igår och sa att jag saknar naturen utanför stan, att jag skulle vilja bo lite längre ut.. Ja, och sen på kvällen insåg jag att jag verkligen kommer sakna Hornstull.. Så jävla fint, måste vara finaste delen av Stockholm?

Ja, för justja, jag har sagt upp mitt rum, flyttar till Gävle om en månad, över sommaren. Puss

How To succeed failure

Jag och M skulle kolla en lägenhet som uthyres, på väg till dörren går vi och snackar, och M säger "fixa lite urringning nu så du kan få den" varpå jag svarar "men snälla vän, glöm det, nu är jag inte på jobbet".. Och i samma sekund hör vi ett HEJ... Haha, killen som skulle hyra ut den stod ute bakom en bil. Hahaha, kommer aldrig glömma den känslan! (Och nej, jag var inte allvarlig när jag antydde att jag knäpper upp blusarna på jobbet för att få sälja)


Visa fler inlägg