Right now

Sjukt trött just nu, och vill bara lägga mig och sova... 
Men jag sitter i bilen och väntar på Malin med familj som är i Stockholm just nu. Hoppas töserna ger mig energi så jag orkar ta mig till gymmet efter, men risken finns att jag störtar ner i sängen och sover tidigt.. Bästa jag vet!
Världens mysigaste koja.

Måhända att hela min lägenhet är mindre än andra människors badrum.. (Läs Alex, M och T)Men det är fan så jävla mysigt här på Paradisvägen trots det. 
Sådär jäkla mysigt att jag blir lycklig i hela själen, det enda som saknas kan man tro ska vara en Karl. Men ärligt talat så hade jag uppskattat en katt mer just nu.

En liten kattunge, åh..

Kostcirkeln

Idag gjorde jag ett tappert försök att få i mig hela kostcirkeln. Jag såg till att det var en bra fördelning på innehållet som bestod av själva basen- kolhydrater- att ladda inför träningen med samt rikligt med B-vitamin och kalium från banan. 

Ananasen innehåller mycket enzymer som är bra för huden, och osten gav mig fett att lagra för att överleva diverse vargavintrar och stormar. Sedan ska vi inte glömma tomatsåsens beta-karoten som hjälper mig att suga i mig solens D-vitamin, samt curryn som ökar ämnesomsättningen. 

Detta kompletterades med ett glas citronvatten- för PH-värdets skull. (Som vi alla vet är det största problemet i det moderna samhället)


Tyvärr var det ett Bonnigt par som satte sig bredvid mig och lät sin unge prova äta själv, vilket resulterade i att den kastade barnmat på min tallrik så jag tappade matlusten. Lämnade en hel del och lunchen bestod alltså bara av en halv kostcirkel. Men bättre än inget!Visa fler inlägg