Barcelona

Efter jobbet igår hoppade Kalle och jag på ett litet flyg till Barcelona för att bara njuta och förlänga sommaren lite.. Vi bor på Ohla hotell och igår hann vi med att ta en drink på takterrassen samt äta middag på den bäst rankade tapasrestaurangen och sen åt vi vad som ska vara stans bästa glass. Ojdå så jobbigt.

Idag blir det stranden för hela slanten. Underbart.


Rekorden

Jag presterar bra på jobbet. Nästan löjligt bra om man tänker efter.. Jag gör någon miss här och där, repar ett bord, säger fel pris, tappar någon liten kund. Absolut, det gör jag. Och det är ju skittråkigt men mänskligt..

Men framförallt går det bra. Behåller mina kunder, skapar nya, skriver stora ordrar och slår mina egna rekord titt som tätt. Idag slog jag ett rekord och när jag pratade min chef efter så frågade han varför jag inte var glad, varför det lät som om jag skulle på begravning när jag borde hoppa och dansa? 

Jaa. Alltså. Jag är konstant trött. Har haft ont i huvudet mer eller mindre konstant i två eller tre veckor. Har ont i magen aldelles för ofta, knäet påminner mig tydligt att det inte är okej att anstränga sig, och dessutom har jag en svullen jobbig mensmage. 

Framförallt den där huvudvärken tar kål på mig, och varenda kväll vill jag så gärna skriva av mig av tankar och funderingar på min älskade blogg.. Men det slutar med att jag hellre vill blunda och slappna av och lyssnar på 10 minuter av "Jag är Zlatan" innan jag somnar och sover gott tills jag vaknar vid halv sju med en vidrig huvudvärk. 

Mvh
Tjejen som vägrar ta Ipren och alvedon i
Onödan Visa fler inlägg