Topp tre i värdelöshet

Jag kan inte bestämma mig riktigt vad jag helst vill ventilera mig om idag. Antingen om det som stör mig mest är den värdelösa servitrisen som "servade" oss på Wersén i Åre idag, folk som säger "jag är inte rasist men jag förstår att folk blir det när vi släpper in så många av dom" eller om det stör mig mer att jag ligger i en våningssäng trots att jag delar sovrum med min pojkvän. 

För det första; jobbar man med service ska man vara trevlig. Man ska inte tycka att en gäst är jobbig för att den ber dom steka på köttet lite mer för att det var för rött för sin egen smak. Man ska inte skylla ifrån sig på gästen för att förrätten tog 45 minuter att få in (och framförallt serverar man inte huvudrätten SAMTIDIGT). Man snäser inte åt ett sällskap som suttit vid sitt bord i nästan en timme utan att fått in vattnet som beställdes, bara för att dom frågar om vattnet är på väg snart. Personligen skiter jag i om personalen har en dålig chef, stressigt jobb eller ätit för lite, man får vara trött och man får göra fel, men man får fan inte ha sån attityd när man säljer pizzor för 150 spänn. (Inte om man säljer pizzor för 50 spänn heller för den delen.) Maten var kanon och bartendern superb, men så länge inte något stort inträffar kommer jag aldrig besöka Werséns i Åre igen. 


Min avsmak för alla som generaliserar folk men inte klarar av att generaliseras själva får jag återkomma till.

Men har ni tänkt på en sak :)

Vi klagar på Libaneserna som kommer och tar våra jobb, sen åker vi till Norge och tar deras. Vi klagar på Romerna som kommer hit och tigger på våra gator, sen åker vi till Australien och tigger på deras gator. Vi klagar på att Irakier gifter sig med barn, medan vi själva åker till Filippinerna och köper sex av ett barn för ett par hundralappar. Vi kopplar ihop och dömer ut moskéer för att IS är dumma i huvudet medan vi gifter oss i kyrkor som är grunden till sekten Familjen. (och hur många sekter som helst till) Vi klagar över hur "dom tar med sina traditioner till VÅRT land" medan vi själva flyttar till Mallis och käkar köttbullar eller till Ibiza och festar på grabbarna grus. (Och våldtar,slåss,hamnar i fyllecell och sprider sjukdomar för den delen), Och sist men inte minst så klagar vi på att muslimerna har ojämlika förhållanden för att kvinnan inte lika ofta jobbar, medan vi åker till Thailand och hämtar hem en fru som varken kan eller får ha någonting att säga till om i vårt jävla svenneland.


"Jag förstår att folk röstar på SD, vi har inte plats för fler" Jodå, skicka alla värdelösa blonda trötta servitriser vi har i vårat land som hatar sina jobb och ge dom till Ahmed, Mohammed, Samia Jengiz, Said, och Athena och alla andra som VILL... Så får vi lite ordning på torpet.

Tjing tjing, nu ska jag visst sova. Jag håller ju på och lära mig åka skidor på dagarna, det tar på krafterna. 

(Som vanligt publicerar jag utan att ens läsa igenom vad jag skrivit, och upptäcker imorgon stavfel och eventuella fel i texten)

Filosoferar lite bah

Alltså. Imorgon kommer Alex och Kenta hem från en tvåveckors semester i Kuba, det är fan galet så jag längtar efter mina favoriter. :-)

Förra året var jag jäkligt ledsen vid den här tidpunkten, jag kände mig som ensammast i världen och visste inte riktigt vad jag var till för helt enkelt, Men det här året har varit grymt, som ett enda stort uppåttjack (med ett par gropar dock.) Jag satt där på nyårsafton utan något bra kompisgäng, en krossad kärlekshistoria, omedveten om att jag var duktig på det jag gjorde (gör).. (Då visste jag ju inte att jag skulle bli utsedd till årets säljare..) På kvällen när andra var på fyllan satt jag och surfade runt på instagram.. Och tänkte på en kille. Jag skickade iväg ett gott nytt år-sms, och la in en ganska riktad stöt. Man kan väl mer eller mindre säga att jag sa till honom att bjuda mig på en dejt.. Han träffade någon annan brud då, så det var såklart inte aktuellt.. Men ett halvår senare satt vi där i en bubbelpool på Grand hotel och såg varandra i ögonen och skrattade åt mitt flirtande. Och om några dagar firar vi nyår ihop.

Detta nyår blir med ett stort leende på läpparna. 
God jul ❤️

Hej gänget :) 

Hoppas alla har haft en bra julafton idag.. I år är alltså det andra året som två sekunder ur Kalles jul är bortklippta, och ärligt talat, ännu verkar det inte ha döda någon sverigedemokrat?  Konstigt, jag trodde att det var det viktigaste på hela dagen.

Jag och mamma åkte ut till kungsgården och umgicks med moster, mosters man och kusin Robin. Detta var första julafton utan syster och kusin Jennifer.... Ni var saknade! Men det var ändå väldigt trevligt! 


Jag har ju kollat upp min syn igen, och enligt optikern ska inte min huvudvärk bero på att min syn har blivit sämre.. Inte heller bör det bero på stress eller spänningar, jag borde ju ha börjat slappna av efter två veckor semester tycker jag. Men trots har jag ont mest hela tiden, blir fortfarande ansträngd i ögonen, det rinner i ögonen, ljuskänslig och huvudvärk som består trots sömn, mat och dryck. Så när jag ska tillbaka till verkligheten måste jag söka ögonläkare eller liknande. Jag lovar, Walle :-)

Jag har också idag kommit fram till att det bidrar till att jag knappt bloggar eller läser böcker längre, klarar bara av att ligga ner och lyssna på ljudbok och sova... Ha ha;-)

Imorgon hänger vi rean i butiken, och på  fredag slår vi upp portarna kl 09, untz untz! 
Visa fler inlägg