Lilla gänget


Vi har en fullbokad helg i Stockholm.. Friends horse show, brunch, shopping,spa, middag, hotellfrukost, hamambehandling, shopping och bara allmänt skönt men tre av mina favoriter 😃7

7 arbetsdagar kvar! Jag har roligt på jobbet, nästan alltid! Men jag ser verkligen fram emot långledigt. Jag vet att jag tjatar, men jag ser aå mycket fram emot att få pyssla om mig själv, och inte mitt orderblock. 

Idag var jag på ett möte med en VD jag har träffat en gång förut. Och idag asgarvade vi så Mycket ihop och hade ett sjukt roligt möte. 

Det är fan det bästa jag vet. Att komma in till en kund på morgonen, det är mörkt ute, hen frågar om jag vill ha en kaffe, och sen sätter vi oss ner och pratar 15 minuter om allt annat än min kollektion. Jag lär mig saker varje dag, om det så är hur man tillverkar frigolit, fraktar hem vin från Sydamerika eller bara vilken lunch som är godast i Järfälla. Det spelar ingen roll, jag älskar att sitta ner och prata med mina kunder.


Sen kom jag hem och lagade riktig mat. Stuvade makaroner och falukorv. Helvete, lika gott som oxfilé. Ärligt. Älskar falukorv.

Visa fler inlägg