Önskan

En sån där kväll då allt jag vill är att pussa på en gris. Kyssa det där jordiga trynet, smeka två små söta öron, lyssna på fridfullt grymtande och känna lukten av gris. 

Djurabstinens deluxe. Djur får mig alltid lugn och glad. 

Lika som Kalle.Från säljare till budbilschaufför

Fyra stora resväskor, en weekendbag, två ryggsäckar, en träningsbag, handväska, datorväska, ett dubbeltäcke, fyra enkeltäcken, sex kartonger glas, en matkasse från ica, fyra kuddar, en meter stor designerväggklocka och som om inte det var nog- ett helt fucking jävla kontor, med pärmar, papper och övriga produkter..... 


Sista kartongen gick fan inte in, jag var nära på att sparka tills det gick att stänga dörren, tills jag insåg att det inte är så lämpligt när kartongen innehåller en munblåst karaff till ett värde av typ 3000spänn.

Nä. Fy vad jag längtar tills klockan blir 15.00 imorgon så jag får tömma bilen på allt där i.. Lagom till jag ska lägga in ett skåp på torsdag.


M V H

//fucking flyttkärringen Ammi


PS. Gissa denna gåta:

Vem är det som jobbar och jobbar men aldrig har råd med en större lägenhet??

Måndag!

Efter mitt sedvanliga måndagssamtal med min chef (8.00- sharp!) så såg jag väldigt positivt på framtiden. (Läs, nästkommande sex veckor) men direkt efter det fick jag två avbokningar (av tre möjliga), min bil förvandlades till nån jävla flyttlastbil (nog för att min kombi kan kännas stor, men den är tydligen inte tillräckligt rymlig) och jag skar mig på långfingret. Det gör ju inte ont, men DET SLUTAR JU ALDRIG BLÖDA. Skitliv tänkte jag, och styrde bilen till Mcd för kaffe och toast, vad jag trodde skulle kunna göra mig lycklig igen- men nej, det gjorde det inte, för kaffet smakade bränt och toasten var kall= hade legat för kort tid i toastern , och/eller legat för länge i skåpet. Men skitsamma. Den åkte jag på möte och ringde samtal (fick inte tag på typ nån, NÄ MEN SKIT IT DÅ) och då drog jah till gymmet. :) körde rygg, det var kul. Imorgon ska jag köra armar oh axlar och lite bröst tror jag. Och på onsdag ben med Kalle 😃 får se hur mitt knä ställer sig till det. 


Jag la ut en bild på fröken A på
Instagram imorse, och folk undrade om jag verkligen jobbade i den klänningen!?Men nej, jag såg mer ut såhär:


(Notera att jag inte ser så bra ut) (genom bakrutan alltså) 


Notera också här att efter att ha blodat ner bilen lite och använt alla mcd servetter som låg i handskfacket (det var många....) så hittade jag plåster som jag har råkat sno hos PRO dob. He he. Tack <3 det hjälpte mig att inte förblöda.
Och sen så lagade jag stuvade makaroner och falukorv. Hade inga idealmakaeoner hemma så det vart ju inte en idealisk rätt, men det funkade bra ändå trot eller ej. 


PS. Nu när folk verkar ha åsikter om den klänningen är lämplig att jobba i kommer jag SJÄLVKLART att jobba i den inom kort!😃

Visa fler inlägg