Ett år

För typ ett år sedan satt jag med Lotta hos hennes mamma i Hägersten och startade upp en egen domän. Jag skulle lämna blogg.se och engagera mig lite mer i min blogg.

Men jag är tydligen svår att förstå sig på och att coacha, även för mig själv.. För i samma stund som jag tar ett beslut att till exempel vara med i en tävling så tröttnar jag. Jag hatar Måsten.

Så nu har det gått ett år. Min blogg har nästintill dött ut och det enda som har hänt är att jag fått en faktura på att förlänga domänen ytterligare ett år.

Jag saknar att hitta ro i mitt liv. Hatar att jag är så trött att jag nästintill somnar ståendes kl 21 varje dag och att jag alltid måste välja en grej att göra. Antingen så kan jag träffa en vän, träna eller tvätta. Aldrig flera saker på en kväll. Skitkonstigt, Men energin finns inte där. Kvällarna är inte tillräckligt långa för min energi helt enkelt.

Jag fattar inte hur folk pallar ha barn ?

Idag har jag haft så galet ont i ryggen att jag på eftermiddagen satt och grät på Kalles kontor. Bra drag på jobbet liksom. Inte :-)Ett vanligt liv

Jag tror att jag just nu lever ett väldigt "normalt" liv med allt vad det innebär.. 

Ett jobb som flyter på men som levererar en ständig känsla att inte vara riktigt tillräckligt bra, en kille som är perfekt och iom det, en molande oro att bli lämnad för någon bättre tjej.

En normalstor lägenhet med en soffa och tv (som en normal människa har), och "lagom många" besök på gymmet per vecka. (Läs lite mindre än jag hade önskat) 

Jag har knappt shoppat något på hela året, men nu när jag flyttat, rensat ännu en sväng och fått en liten klädkammare så vill jag shoppa. Och inte så lite,, jag vill shoppa ihjäl mig. Jag vill ha långa kimonos, Levis 501-shorts, chinos, vita sneakers, nya converse, en grå kostym, lyxiga sminkdosor, en locktång och en plattång, en vit singoallatop, ett set som
Består av en hög tight kjol och en crop top.. Jag behöver köpa en ansiktskräm och vet inte vad jag ska välja (hjälp?!!) kanske borde köra en komplett serie, men vilken? Jag vill ha en riktigt snygg dörrmatta, fräscha läppstift och en lätt ögonkräm. 

Jag vill ha så mycket, att jag tror jag skiter i allt. Nästa vecka ska vi iallafall titta på en liten kattunge..,, och han kostar väl som alla andra saker tillsammans ;-)


High maintenance

Kalle: Jag ska äta rester nu. Blir du stolt då?
Ammi: Mycket. Det blir billigt också. 

Ammi: Om du fortsätter så har du snart råd med en Ferrari.

Kalle: Du-LILLA gumman..

Kalle: ..Det räcker att jag gör slut med dig så har jag råd med flera stycken.

Man ba: Expensive much? 
Visa fler inlägg