Sentimental

En Såndär kväll då mitt huvud bara spinner och spinner som en iPhone som inte går att starta. Saknar människor från förr, gamla vänner och bekanta som  av olika anledningar inte finns i min närhet längre och saknar gamla djur. Önskar jag fick busa med Arthur, lyssna på papegojan Jakob och sova bredvid katten Tiger. 

Önskar jag fick krama om M, ge M en stor puss på kinden, sitta i en bil och asgarva(!) med A och ni vet.. Bara umgås med gamla vänner...

Fick slå en signal till Micke och prata av mig lite. Känns som om han förstår mig exakt, jämt, och säger inte alls vad man förväntar sig utan tvärtom. Men det är ju helt rätt. Han har ofta rätt. Och han känner mig ju bättre än de flesta. Kanske det bästa med att ha sitt ex som närmsta vän. Haha..


Men som vi kom fram till.. Det är okej att sakna personer som inte längre finns kvar lite då och då. Har man varit nära vännner så går det inte att sluta bry sig om den oavsett vad som hänt.

Så ikväll saknar jag.

Och imorgon har jag släppt det.


Vännerna

Har haft en liten AW med "tjejgänget" ikväll. Vi trodde vi skulle bli tre, men vart 7. Annars brukar man tro att det ska vara 7 men blir tre, ungefär. ha ha!

Så tacksam för den energin det ger mig att sitta ner och snacka om allt. Skäggstubb, Reklamationer, Stans godaste hamburgare, Förhållanden, Resor, Framtidsplaner och service på restauranger. Samtalsämnena är många och vissa inte lämpliga att skriva ut här... Men roligt har vi iallafall.

Men igår saknade jag mina killkompisar en stund. Vart lite sentimental någonstans mitt på dagen och saknade så många människor att jag fick ont i magen. Behöver inte nämna några namn, Men hur kär jag än må vara i Kalle, Hur bra stöd jag än har från min familj, och hur mycket jag än fnittrar ihop med tjejerna så är killkompisar ändå så speciellt.

Så omtänksamma, kloka, genomtänkta svar på frågot och brutalt ärliga. Jag vore ingenstans idag utan er.


Visa fler inlägg