Alldeles för tidigt

Winston har hållt på och stökat sedan kl 04.30 imorse och hoppat upp och ner för sängen, men främst ställt sig och klöst på möblerna! Jävligt dålig grej att börja med och när han var på nattygsbordet för fjärde gången så tog jag honom under armen och lämpade av skrället på farstutrappen. 

Så nu ligger Kalle och sover i lugn och ro, och jag ligger på soffan med dåligt samvete för att Winston är ute i snön som han egentligen inte alls tycker är mysigt.

Fundera på att slå på en lättsmält film, typ dumma mig- och sedan ropa in katten och hoppas att han är lite lugnare och då kan vi somna om i soffan.. Hehe


Frukost på sängen :D

Samtidigt i Bålsta

Fick en uppdatering från Bålsta.. Jag saknar dom där hemma men Winston och hans svans verkar iallafall vara nöjda med att soffhörnet är ledigt,.
Julledigt

Så ligger jag här i min gamla säng hos mamma igen. Bilen var fullpackad med kläder, paket och italienare och snön lyser som oftast med sin frånvaro inför jul medan alla på två ben klagar på klimatet. 

Själv tycker jag man kan se till de positiva delarna istället och inte tro att Gud hatar oss. (Eftersom han inte ens finns)

Det blir min tionde jul på Carlings i år. Guldrings-jubileum innan jag kastar in handduken. Nästa år vill jag resa bort eller fira min brorsdotters födelsedag, eller kramas med Kalle, eller baka knäck.

Men först blir det fyra dagar Carlings nian, med start på onsdag. Tänker inte acceptera något annat än säljrekord :)Visa fler inlägg