Du är trött. Ta rast.

När min bil sa till mig idag att jag var trött så kände jag att han visste vad han pratade om. Jag var hemma strax efter 16, hoppade över måndagsmiddagen hos svärmor och bara gosade ner mig i sängen..

Jag har färgat håret, fixat naglar, gjort ansiktsmask, och andra tjejiga saker som skulle få mig pigg. Till middag åt jag digestivekex med lemoncurd och däremellan har jag somnat till och surfat. 

Hela min tankeverksamhet går kring jobb, försäljning av Lägenheten och möblering av den nya. Ledsen för att trots mina alla 10 semesterveckor så klaffar det inte med Kalles önskemål och planer, men för övrigt känns livet bra. Räknar typ dagarna till jag får flytta..Silverfabriken !

Just nu är jag så jävla glad! Kalle och jag har nämligen blivit med en ny lägenhet! I Silverfabriken i Sumpan kommer jag traska omkring på bottenplan och möta våren genom uteplatsen..

Herregud nyp mig i armen. Hade någon sagt för ett halvår sedan att jag skulle köpa en lya ihop med Kalle hade jag antagligen sprungit ut genom närmsta dörr, men mycket har hänt, och ju äldre man blir desto mer vet man vad man vill.. Och jag vill ha det exakt såhär. En fräsch lägenhet nära stan och ett hus en bra bit utanför.  Aldrig tidigare har det varit så tydligt..

Visa fler inlägg