Core

Jag har skrivit så många gånger om min brist på energi. Om hur jag har fullt fokus på jobbet och somnar tidigt på morgnarna. Och det verkar liksom aldrig gå över. 
Någonsin.

Så jag får sova mellan 21.30-07.00 varje  dag och liksom gilla läget. Gör dock en storsatsning på min hälsa denna månad så får vi se om det blir bättre, för nu har jag haft det såhär i tre år, haha. Men mer mat och mindre socker är tanken, och att komma tillbaka till träningen. Så jag ska springa ner till Sats nu.. 30min core och 30min rehab låter som en rimlig plan.. Imorgon är det ridlektion och på fredag pt-timme med rygg på schemat.
 
Gäsp:)

Palla

Pallar inte med alla överpositiva människor, sluta försöka berätta för omvärlden hur fantastiskt allting är varenda jävla dag. Människor föds och människor dör, och alla blir vi bortglömda inom sin tid. Ingen bryr aig om hundra år om du var tacksam för din nya tröja en onsdag morgon kl 06.45.

Pallar inte heller med alla bikinifitnessbrudar som mest verkar tävla i vem som har mest ätstörningar och ångest och störst implantat på sina 2%fetts-kroppar. Ser ut som skit.Visa fler inlägg