My Oh My

 
HEJ!
 
Saknar den här bloggen som vanligt.. Men vad har hänt sedan sist?

Kalle och jag åkte till Marrakesch och tittade på Formula E och såg när Felix tog poleposition. Racingen var skitkul, men Marrocko är ett jävla skitland. Jag gillar inte avgaser, smuts och prut-kultur. Vi köpte iallafall en marrockansk lampa som är en jävla dröm. Ska skicka in en bild här när vi fått upp den på väggen i lägenheten. :)
 
Jag har avslutat jobbet för i år. Långt ifrån mitt mål, men över företagets önskemål. Så möttes väl halvvägs iallafall.. Det har varit ett långt, tufft, intensivt och krävande år. Men roligt, ekonomiskt lyckat och fint år. Det är fint att se Kalles och min relation växa, det är fint att se nya säljare utvecklas, och det är fint att jag har börja hylla mig själv efter en nästan 12 veckor lång utbildning och någon bok. Förstår lite mer vem jag är, och varför. Nästa år fyller jag 30 bast. 30!! Stundvis på senare månader har jag fått åldersnoja. Inget jag någonsin haft förut, Men när jag är äldre än snart alla F1-förare så blir jag lite sorgsen. Men det ska bli kul att bli 30 också. Lite mer pondus kommer säkert på köpet.
 
Rider gör jag också. 2-3 dagar i veckan på en privathäst och 1 dag i veckan på ridskola. Tyvärr svårt att hinna med så jag tar en paus från ridskolan efter nyår. Behöver mer gym för att ha en frisk kropp.
 
Snart åker jag till Dominikanska Republiken på en veckas charter, och sen två veckor till Australien. Det kostar att leva lajf men det är det värt haha..