I lägenheten

Så ligger jag igen i den här sköna sängen på det otroligt mysiga loftet i den här fantastiska lägenheten igen. Jag har haft en härlig lördag med Kalle, tränat, renoverat, pratat och fixat. Lekt med katten, bjudit hem svärmor och ätit middag med Gustav. 

Idag åkte jag in till stan för en afternoontea med Lotta och den råkade övergå till en shoppingrunda i Barkarby. Jag hade slut på pengar men ville ändå shoppa och jag känner mig verkligen som ett praktexempel på WhiteTrash när jag får ett "medges ej" och frågar om dom tar amex istället.. Haha, jävla looser liksom...

Sen åkte jag till lägenheten och fräschade till facet lite innan jag satte mig med jobb/utbildning ett tag.

Nu ska jag sova i den här gossiga sängen, och jag borde vara lycklig som få, men inuti gnager det också.. Så jävla trött på att vara uppdelad, så trött på att ha fel skor på fel ställe, tvingas stoppa p-pillren i jackfickan på morgonen för att jag antagligen inte ska vakna på samma ställe dagen efter, och trött på att vara ifrån dom där tre killarna jag älskar så mycket. Även om lägenheten och livet är perfekt.. Så skaver det inombords. Hur länge orkar man med att flänga..? 10 år nu med mina grejer utspridda på två eller fler ställen. Det är nog fem år längre än vad som är rimligt. 
MexicoIsla Blanca var helt öde med de absolut gropigaste väg jag någonsin åkt på, men när vi kom fram så var det ett perfekt ställe för Kalle att Kitesurfa på, och det var ju därför vi åkte dit så det var toppen :) man parkerade på stranden och vart nära på instängda då tidvattnet stängde av vägen vi åkte på :)
Ta med mat, vatten och lite kontanter för parkering.

Tulum var vi till en dag, också i kite-ärende men där var det lite svårare att kommunicera, och väldigt dåligt skyltat, så efter några timmars bilkörning och letande efter en kitestranden gav vi upp, haha. Det var ändå för blåsigt och mycket vågor så det var ändå inga bra förutsättningar. Vi käkade en god burgare och såg hela den mysiga lummiga vägen längsmed stranden innan vi åkte tillbaka. Verkligen ett mysigt litet hippieställe. 


I playa del Carmen kryllade det av svenskar och amerikanare. Lång strand, men inte särskilt bred, massöser överallt både på stranden och shoppinggatan och det kostade ingenting. Vi fick en timme var för 150kr/st. Sjukt. Kalles var grym, min var så hemskt dålig att jag grät när vi gick därifrån haha!

I övrigt mycket alkohol för en billig peng, gott kaffe, all typ av mat var tillgänglig och typ all servicepersonal var väldigt glada och trevliga. Dricksen är inte inräknad, det är olagligt att titta på mobilen när du kör bil (men inte att ha druckit alkohol?), det är väldigt fuktigt och passkontrollen tog timmar.


Hemma

Kalle och jag tog en sistaminuten till Mexico och åkte förra fredagen. Idag kom vi hem och allt har varit toppen. Mexico var varmt och fint, trevliga människor, bra service och galna vägbulor. 
Jag hade tänkt att jag skulle få plöja massa böcker, men faktum är att jag tog mig igenom en ljudbok (lagom ansträngande på flygplan alltså) och sen bara en halv pocket och en halv tjock bok om säljhinder som jag går en utbildning i via jobbet just nu. Jag kan verkligen fastna i spännande romaner och gripande biografier, men när det gäller fakta är jag långsam i intagningen och måste ofta läsa om en sida för att jag har läst utan att ta till mig. Tips på lösning??

På måndag är det "no excuses" längre. Jag går antagligen in i mina tuffaste 8 veckorna någonsin i mitt arbetsliv där alla mina svagheter ska mötas och jobbas bort, samtidigt som jag känner ett stort krav på mig själv att boosta min försäljning ordentligt. Sedan börjar en ny kollega om några veckor som kommer ta en massa tid(ska bli skitkul) men det kommer krävas längre och främst mer intensiva dagar för att få allting gjort. 

Bring it- I'm ready... :)
Visa fler inlägg