oj oj

nu var det visst ett tag sen..  Nu käkar jag micrad pizza.. american take away, inge vidare faktist. Pizza är verkligen överskattat.

Jag har köpt ett par nya skor. (jo jag vet att jag redan har tillräckligt) Men dom är så mysiga så jag kunna inte låta bli.
Det är visserligen snart en vecka sen, men jag har ju inte skrivit nått om det så, whaterver :P

I onsdags var jag på förhandsvisning för Djävulen bär prada med mamma och alex, Den var rolig! Lite lagom sådär bara :)

Sen i torsdags var jag och mamma på modevisning på konserthuset. Fico och Make up Store. jag kan bara beskriva det hela med ett enda ord.
-BAJS Dåliga giftbags (alltså hur kan ett nagellack och en bilderkatalog vara värda 450 ?! Det var jättetrångt och supervarmt. Det var en lång onödig väntan på showen.. Som man dessutom inte såg någonting av så länge man inte stod längs fram. Och 700 stycken kan knappast stå längst fram.  Det var så otroligt dåligt att vi gick hem tidigare.

Sov ut litegrann inför fredagen istället då vi åkte till Stockholm över dagen :) Köpte en bordsdammsugare i form av en kossa, Nagelstenar jag ska ge till sara, en klocka till Fredrik, ett par tofflor som ser ut som möss och ett klädesplagg med en giraff på. typ T-shirt/klännings liknande.

Well. Efter regnet kommer solen, också tvärtom. Nu ska jag åka och jobba vilket är lite tråkigt då jag veeerkligen var sugen på att gå ut, dessutom är det moppeträff vid köpis ikväll. Yippie. Det possetiva med det hela är att någon är på semester vilket gör att livet känns liite ljusare för tillfället! =)


Ni vet att ni älskar mig ;)
AmmiGirl.

Visa fler inlägg