Dåligt uppdaterat

Men mycket händer! Har jobbat en hel del och sminkat både Katrin och Jenny när dom skulle på bröllop, Dock två olika bröllop:)  Har börjat packa lite, men jag är rätt kass på det. Det enklaste vore att bara slänga allt och bara ta med mig mina skor och kläder:) Men så går det ju inte till såklart.

I torsdags jobbade Arthur lite med mig åt lush, men det var jobbigt väder och han vart uppstressad så det vart inte som vi tänkt oss. Micke var hundvakt medan jag jobbade sen och det gick så bra så (sa han iaf) hehe!
I fredags hängde jag med Katrin efter jobbet vi käkade pizza och sen tog det luugnt tills Christian kom hem från jobbet då gick vi och la oss.. På lördagen rev vi ut köket i min och mammas lägenhet och sen sminkade jag katrin. Var med syrran och sen kom magnus så köpte vi lite äpplen och alex bakade en äppelpaj medans vi drog till skoghs 20års fest. Men vi 11 drog vi tillbaka till alex och käkade pajen! :D

Söndagen bestod av huvudvärk och Carlings. Värsta fina vädret ute så ingen var inne på köpis såklart! Det var riktigt segt.. Men hem och käka lite mat och fresha upp sig innan jag o Jenny drog till Mickes 25årsfest. Även Frida kom! Skoj! Victor hade med sin tjej som jag aldrig träffat men henne gillar vi som fan nu! (ledsen att jag  bet dig Victor, jag var visst lite full..) Men kul var det även om man var helt svag på måndagen.

Nu ska vi snart laga mat, Jag Jenny och AleX =)
Visa fler inlägg