Ett kök!

Hur häftigt är det inte att ha ett kök egentligen? Kunna laga mat, koka makaroner, diska, diskmaskin osv.. Saknas bara kakel typ!

För övrigt så är jag mycket mycket nöjd med mitt liv. Trivs nå fruktansvärt bra med allt. Hemmet Familjen Hunden Jobben Solen, ja, allt!
Arthur har fått en ny favorithobby! Bada i ån, i boulongern! Så nu är han sömningg.. Bra detför jag ska snart ut till valbo och jobba. kul! Är det mycket folk ska jag sälja mig själv till dom, och är det lite tänker jag smita in på lagret för att göra det jag är bäst på.. städa!;)

Jag och Berta har en tävling, jag leder! Big times egentligen, fast bara lite! hon kommer ikapp mig ikväll!

Imorgon ska jag åka på utbildning i stockholm för Lush! Jätteroligt eftersom jag aldrig varti på hk eller träffat så många människor där. :)

Vill  ni veta hur dieselfesten artade sig? Jo vi spelade in en låt, så nu har vi en skiva på jobbe som har 6 versioner av 9 to 5 och ett extraspår med Hero. Till det hörde även en massa öl.. och lite pizza.. och en massa dans. Ida säger att vi höll på att braka genom golvet på berggrenska för vi dansade för mycket och för många.. Jag säger att vi hade kul!

Lördagen skulle bli fest här, men man kan mer kalla det för middag bara! Sen Heartan, såklart! Känner att jag varit där lite på sista tiden.. Och i helgen blir det nattjobb på donken så inge party då heller. Trist.


Nu ska jag göra mig snäppet vackrare.

http://allex.blogg.se för att se min vackra sjöhäst ;)
Visa fler inlägg