Otur eller dålig karma?

Alltså sista året har jag (kanske mest mamma) Haft världens jävla otur! Det började ju med att pappa fick als, sen sket sig allt. Företaget hans sket sig tack vare jävla Trondbyggs helvetes företaget som bara vägrade betala sina två miljoner dom var skyldiga. Happ happ. Så kan man ju göra? bara skita i att betala så är det så? Jag menar, egentligen så kan ju ingen tvinga dig! (kanske med pistol, men min familj är för trevlig för sånt)

Sen efter många om och men  så kom vi in till stan. Kändes som en bra lägenhet! Nöjda och glada ska vi flytta in. Men näe, då är inte hantverkarna färdiga med det dom ska. Det var PASAB bygg som stod för det, Golvet var inte riktigt klart och inte tapeterna heller (det var vattenskadat så det gick på Brf´s försäkring) Sen efter otrevliga samtal så kom dom och fixade klart det fort. Men inte var det bra med det. Dom satte inte dit golvlisterna, och tapeterna satte dom uppockner Det var då Bomhus Måleri. Tillråga på allt så svarade dom "Kan ni inte leva med det då?" IDIOT!

Tillslut så löste sig allt. Trodde vi. Tills en dag då väggen i mammas badrum bara rasade. Kakelväggen släppte! Gissa om det vart problem? Massa olika tjaffs från försäkringsbolag, Brf och Hantverkare hit och dit. Tillslut gick det som ett dolt fel.


Sen så bytte vi ju hela köket när vi flyttade in typ. Och det vart ju fint och fräsht även om vissa grejer inte är klara än, men det är på gång! Men förra veckan skulle jag ta strössel från hyllan och då ramlade en kryddburk ner.. Och då sprack den nya spishällen! Ja, det ordnar sig med försäkring och så.. Men ändå?!


Och jag kännde att botten var nådd när mamma kom in imorse efter att ha gått till jobbet.. Någon har nämligen krossat bilrutan.. Så länge den inte gått sönder av sig själv.. Troligt.


Sen har det varit stopp i avlopp både hos mig och mamma och lite smågrejer med allt möjligt och lite till.. När ska det sluta?
Visa fler inlägg