Friday

Imorse var jag vaken 5.40 och en timme senare var jag, Micke och Petter på väg till Dunkers för mingelfrukost. 8.30 var det slut så promenerade vi förbi mig och hämtade Arthur för att hamna på kontoret på Tågaborg.
Supertrevlig morgon där jag fick höra att jag var en duktig minglare från ett par okända män. Japp, Detta skriver jag för att stärka mitt ego ;) Men lite saknade jag våra frukostar på Sydlys också.

Nu har vi käkat supergod lunch som bestod av matvete, kassler och brunsås, och jag ska packa ihop mig och gå hem. Ta en liten omväg i solen på vägen ner och sen måla om naglarna, packa och gå till tåget. Idag är det 8 timmar eftermiddagsjobb i Lund som gäller, så jag hoppas jag kan vara hemma runt midnatt igen. 

Min nacke/skuldra känns tyvärr sämre idag än igår, kanske har jag legat snett, Men risken är väldigt stor att jag inte kan vara med på boxen imorgon... Sug. Jag tänker mig ändå att jag kan gå dit och slåss för mig själv, och sen lämna om inte ens det funkar? Jag kan ju inte vila en hel vecka i sträck. Eller, Kan kan jag väll, Men jag vill inte. 


WellWell, Dags att lägga på sitt trevligaste leende och tacklas med fulla studenter resten av dagen ;)
Visa fler inlägg