Ett år

För typ ett år sedan satt jag med Lotta hos hennes mamma i Hägersten och startade upp en egen domän. Jag skulle lämna blogg.se och engagera mig lite mer i min blogg.

Men jag är tydligen svår att förstå sig på och att coacha, även för mig själv.. För i samma stund som jag tar ett beslut att till exempel vara med i en tävling så tröttnar jag. Jag hatar Måsten.

Så nu har det gått ett år. Min blogg har nästintill dött ut och det enda som har hänt är att jag fått en faktura på att förlänga domänen ytterligare ett år.

Jag saknar att hitta ro i mitt liv. Hatar att jag är så trött att jag nästintill somnar ståendes kl 21 varje dag och att jag alltid måste välja en grej att göra. Antingen så kan jag träffa en vän, träna eller tvätta. Aldrig flera saker på en kväll. Skitkonstigt, Men energin finns inte där. Kvällarna är inte tillräckligt långa för min energi helt enkelt.

Jag fattar inte hur folk pallar ha barn ?

Idag har jag haft så galet ont i ryggen att jag på eftermiddagen satt och grät på Kalles kontor. Bra drag på jobbet liksom. Inte :-)Visa fler inlägg